CELEBRITIESSHOWBIZΗ Anna Wintour παίρνει θέση για το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης με τον...

Η Anna Wintour παίρνει θέση για το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης με τον Mario Testino

H Anna Wintour ανακοίνωσε πως η Conde Nast βάζει σε “πάγο” την επαγγελματική της σχέση με τους φωτογράφους Mario Testino και Bruce Weber, μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση που βρήκαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα.

Η editor-in-chief της Vogue και καλλιτεχνική διευθύντρια της Conde Nast, σχολίασε τις κατηγορίες σε ένα μήνυμα που ανέβηκε στο site του περιοδικού το Σάββατο, αφού οι New York Times δημοσίευσαν πως 13 άνδρες βοηθοί και μοντέλα ισχυρίζονται πως o Weber έδειξε πιεστική σεξουαλική συμπεριφορά, συχνά κατά τη διάρκεια φωτογραφήσεων. Και οι δύο φωτογράφοι έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος η Vogue για τον Μάριο Τεστίνο: Άντρες μοντέλα τον κατηγορούν για παρενόχληση

“Και οι δύο είναι προσωπικοί μου φίλοι που έχουν κάνει εξωπραγματικές συνεισφορές στη Vogue και σε άλλα περιοδικά της Conde Nast ανά τα χρόνια, και έχουν και οι δύο εκφράσει αντιρήσσεις ή αρνήσεις σε αυτά που κυκλοφόρησαν”, είπε η Wintour στη δήλωση. “Πιστεύω έντονα στην αξία των τύψεων της συνείδησης και στη συγχώρεση, αλλά παίρνω τις κατηγορίες πολύ στα σοβαρά, και εμείς στη Conde Nast, αποφασίσαμε να θέσουμε τη συνεργασία μας με τους δύο φωτογράφους σε αναμονή για το άμεσο μέλλον”.

Οι δύο φωτογράφοι δεν έχουν απαντήσει στα σχόλια της Wintour.

Ένα από τα πιο iconic εξώφυλλα του Mario Testino για τη Vogue:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS