CELEBRITIESSHOWBIZΗ αποχώρηση και όλα όσα έγιναν στο 5ο live του X Factor

Η αποχώρηση και όλα όσα έγιναν στο 5ο live του X Factor

Μία βραδιά με πολλές καλές ερμηνείες αυτή του 5ου live του X Factor! Λίγο μετά τις 00:15 ο Σάκης Ρουβάς κάλεσε όλους τους κριτές με τις ομάδες τους στη σκηνή του X Factor και ξεκίνησε να ανακοινώνει σε τυχαία σειρά τους παίκτες που παραμένουν στο talent show.

00:36 Οι κριτές ψηφίζουν… Η Πέγκυ Ζήνα δίνει την αρνητική της ψήφο στην Χριστιάνα. Η Τάμτα, ενοχλημένη από τη μεγάλη διάρκεια που είχε το τραγούδι της Νωαίνας, δίνει την αρνητική της ψήφο στην παίκτρια της Πέγκυς Ζήνα. Ο Θοδωρής Μαραντίνης και ο Γιώργος Θεοφάνους δίνουν την αρνητική τους ψήφο στη Χριστιάνα.

00:29 Η Νωαίνα ελπίζει στην παραμονή της στο show τραγουδώντας το “Ιπτάμενο Καράβι”.

00:26 Η Χριστιάνα Μπούνια εμφανίζεται για δεύτερη φορά μπροστά στους κριτές διεκδικώντας την παραμονή της στο show με το Τζιβαέρι.

00:16 Η κρίσιμη ώρα της βραδιάς έφτασε. Ο Σάκης Ρουβάς ανακοινώνει ότι υποψήφιες προς αποχώρηση από το X Factor είναι η Νωαίνα από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα και η Χριστιάνα Μπούνια από την ομάδα της Τάμτα.

Από την ομάδα της Τάμτα η Χριστιάνα Μπούνια και από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα η Νωαίνα ήταν εκείνες που πήραν τις λιγότερες ψήφους από το κοινό και μονομάχησαν. Οι κριτές αποφάσισαν να αποχωρήσει  η Χριστιάνα Μπούνια.

Παραμένουν: Ανδρέας Λέοντας, Stereo Soul, Πιλάτος Κουνατίδης, Ίαν Στρατής, Αλέξανδρος Πιτσάνης, Τάνια Μπρεάζου, Νωαίνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS