CELEBRITIESSHOWBIZΗ απροσδόκητη αντίδραση της Μέγκαν Μαρκλ όταν άρχισε να κλωτσάει το μωρό!...

Η απροσδόκητη αντίδραση της Μέγκαν Μαρκλ όταν άρχισε να κλωτσάει το μωρό! (βίντεο)

H Δούκισσα του Σάσεξ, εξέπληξε τους πάντες στα βρετανικά βραβεία μόδας το βράδυ της Δευτέρας, με μια απροσδόκητη εμφάνιση. Η πρώην ηθοποιός του Χόλιγουντ, ήταν εντυπωσιακή με το μαύρο φόρεμα Givenchy, το οποίο συνδύασε άψογα με ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα Tamara Mellon, τρία χρυσά βραχιόλια και ένα ζευγάρι απλά χρυσά σκουλαρίκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Μέγκαν Μαρκλ έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο με το χρώμα των νυχιών της! (εικόνες)

Η 37χρονη, που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον πρίγκιπα Χάρι την άνοιξη του 2019, χάιδευε διαρκώς την κοιλιά της – κάτι που ενόχλησε αρκετούς κακοπροαίρετους – τη στιγμή που απένειμε το βραβείο στην σχεδιάστρια του νυφικού της Κλερ Κέλερ, με πολλούς να πιστεύουν πως ίσως το μωρό κλωτσούσε πολύ.

Ο λογαριασμός στο Instagram που καταγράφει όλες τις κινήσεις της Μέγκαν και του Χάρι, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο που η δούκισσα του Σάσεξ αντιδρά στο κλώτσημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Γιατί ο Γουίλιαμ δεν ήθελε με τίποτα ο Χάρι να παντρευτεί τη Μέγκαν;

«Το μωρό των Σάσεξ είναι γεμάτο ενέργεια! Κοιτάξτε πόσο δυνατά χτυπά την μαμά και η Μέγκαν κλείνει τα μάτια» αναφέρει η λεζάντα του βίντεο. Οι θαυμαστές της, φυσικά έσπευσαν να σχολιάσουν, με κάποιο να γράφει: «Νομίζω πως γι’ αυτό κρατά διαρκώς την κοιλιά της. Επειδή τα μωρά είναι πολύ δραστήρια». Ένας άλλος οπαδός πρόσθεσε: «Τώρα καταλαβαίνω γιατί την κρατά και με τα δυο της χέρια» και ένας τρίτος: «Όπως και να έχει, είμαι πολύ χαρούμενη και για τους δυο τους. Όλα τα μωρά θα πρέπει να νιώθουν αυτή την αγάπη κι αυτό το μωρό το αγαπούν ήδη πάρα πολύ».

View this post on Instagram

#news Meghan looked stunning tonight! 💕

A post shared by The House of Sussex (@harry_meghan_updates) on

View this post on Instagram

Meghan and @clarewaightkeller! 🖤

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS