CELEBRITIESSHOWBIZΗ Χαριτίνη Ηλιάδου γιόρτασε τα γενέθλιά της - Πόσο χρονών έγινε;

Η Χαριτίνη Ηλιάδου γιόρτασε τα γενέθλιά της – Πόσο χρονών έγινε;

Τα γενέθλιά της είχε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου η Χαριτίνη Ηλιάδου και τα γιόρτασε μαζί με φίλους της σε γνωστό μπαράκι στη Λευκωσία.

Η Χαριτίνη Ηλιάδου έσβησε 25 κεράκια στη σοκολατένια τούρτα της και μοιράστηκε στιγμιότυπα από τα γενέθλιά της στα social media.

Στο τέλος της ημέρας, η εορτάζουσα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και τη συνόδευσε με αυτή τη λεζάντα:

«Ξέρω..Δεν έχει την καλύτερη ανάλυση αλλά ήθελα να την ανεβάσω! 25! Η φαντασία, η δημιουργικότητα, τα όνειρα και τα χαμόγελα είναι παντοτινά! Εμείς τα χτίζουμε, εμείς τα κάνουμε διαχρονικά! Αχ… Αυτό το μυαλό! Μπορεί να παίξει τα πιο περίεργα παιχνίδια… Όσο αισθάνεσαι τυχερός τόσο θα είσαι, όσο αισθάνεσαι ευτυχισμένος, τόσο θα είσαι επίσης. Όσο λες «ευχαριστώ» κάθε μέρα που έχεις την υγεία σου, τους ανθρώπους σου, τον σκοπό σου… θα είσαι καλά! Να συγχωρείς! Να διαβάζεις, να μαθαίνεις, να ακούς… Να χαμογελάς και να μην θεωρείς τίποτα δεδομένο! Η ευτυχία κερδίζεται, τίποτα δεν έρχεται εύκολα για να μείνει! Πίστεψε στη φιλοσοφία σου, στη δίκη σου στάση ζωής, στον καλύτερο κόσμο που ονειρεύεσαι.. Και θα γίνει.. Ναι, στο λέω. Η δύναμη της ψυχής μας είναι τεράστια. Αρκεί να μην ξεχάσεις να ζεις, να αγαπάς και να μαθαίνεις συνεχώς!»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS