CELEBRITIESSHOWBIZΗ Δήμητρα Μακρυγιάννη απαντάει σε βασανιστικά διλήμματα

Η Δήμητρα Μακρυγιάννη απαντάει σε βασανιστικά διλήμματα

ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ (ΑΠ’ ΤΗ ΖΩΗ ΒΓΑΛΜΕΝΑ)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΝΙΑ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ.

Η Δήμητρα Μακρυγιάννη παίρνει θέση.

Δελτίο ειδήσεων ή ενημερωτική εκπομπή; Θα πω το δελτίο ειδήσεων, γιατί είναι αυτό με το οποίο ξεκίνησα στην ενημερωτική ζώνη και σε αυτό θα ήθελα να παραμείνω.

Μεσημβρινή ή βραδινή ζώνη; Η βραδινή ζώνη μού αρέσει περισσότερο.

Παρουσίαση στο στούντιο ή ρεπορτάζ στον δρόμο; Αυτό κι αν είναι δίλημμα. Λατρεύω το ρεπορτάζ στον δρόμο και όταν δεν το κάνω, νιώθω να περιορίζομαι. Είναι απίστευτη η επαφή που έχεις με τον κόσμο και σίγουρα με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας. Μου αρέσει αυτή η εγρήγορση, η αδρεναλίνη, που έχει το ρεπορτάζ έξω, αλλά την ίδια ώρα και η παρουσίαση.

Κυπριακή ή διεθνής επικαιρότητα; Η κυπριακή επικαιρότητα με ευχαριστεί περισσότερο ως δημοσιογράφο, γιατί είναι αυτή, που αρχικά μας απασχολεί ως πολίτες του τόπου μας.

Περιοδικό ή εφημερίδα; Εφημερίδα με χίλια! Με λυπεί το εγγονός, που τείνει να εκλείψει η εκτύπωση εφημερίδας.

Facebook ή Instagram; Instagram, γιατί μου αρέσει η εικόνα, η φωτογραφία. Το Facebook το χρησιμοποιώ συνήθως για τη δουλειά μου.

Story ή post; Πλέον το story είναι πιο άμεσο, επομένως τραβάω περισσότερο προς αυτό.
Follower ή influencer; Θα προτιμούσα να είμαι influencer για κάποιον, μόνο και μόνο για να τον επηρεάσω σε κάτι θετικό για τη ζωή του. Εκεί και όπου μπορούμε να μεταδώσουμε θετική ενέργεια σε κάποιον ή να στείλουμε ένα μήνυμα που θα τον βοηθήσει, καλό είναι να το κάνουμε.

Κυπριακή τηλεόραση ή Netflix; Παρακολουθώ και τα δύο, αλλά ομολογώ πως, ειδικά την περίοδο της καραντίνας, ψήφισα σε μεγάλο βαθμό Netflix.

Αθήνα ή Λευκωσία; Ήταν, είναι και θα είναι για μια ζωή μεγάλη μου αγάπη η Αθήνα.

Αντισηπτικό ή αντηλιακό; Στις μέρες μας σίγουρα επιλέγω το αντισηπτικό, που έχει γίνει προέκταση του χεριού μου. Αντηλιακό, έτσι κι αλλιώς δεν εκτίθεμαι στον ήλιο, το αποφεύγω.

Καντίνα ή καραντίνα; Ποτέ ξανά καραντίνα, με τίποτα. Καντίνα για πάντα.Μαραβέγιας ή Μουζουράκης; Μουζουράκης, φυσικά. Έχει χιούμορ, τρέλα, χαρακτηριστικά που μου αρέσουν σε έναν άνθρωπο.

Διαστημόπλοιο ή υποβρύχιο; Θα ήθελα να εξερευνήσω το άγνωστο διάστημα, να δω αν τελικά υπάρχει ζωή κι αλλού.

Αυλή ή ταράτσα; Αυλή, για να μπορώ να έχω πολλά ζώα να απλώνουν και να λιάζονται.

Αυγή ή σούρουπο; Δεν μπορώ να ξεπεράσω αυτή τη μαγική εικόνα που έχει το σούρουπο, τα χρώματα του ουρανού. Επομένως ψηφίζω σούρουπο, ακολουθεί και βράδυ, που το λατρεύω.

Trainers ή γόβες; Λατρεύω και τα δύο. Αυτό τον καιρό, όμως, θα προτιμήσω τα trainers μου. Πάνε με όλα και είναι και άνετα.

Μπίρα ή κοκτέιλ; Κόκτειλ με βάση το gin!

Ροκ ή ποπ; Πάντα μου άρεσε η ποπ, επομένως θα παραμείνω πιστή.

Λούης Πατσαλίδης ή Louis Vuitton; Να σου πω την αλήθεια, δεν συμπάθησα και καμιά φορά τις Louis Vuitton. Κρατάω τον άρχοντα Λούη.

Τάσος Τρύφωνος στο «Τετ α τετ» ή Τάσος Τρύφωνος στο «The Chase»; Παρακολουθώ «The Chase» αναμένοντας το δελτίο ειδήσεων και ομολογώ πως είναι καταπληκτικός σε αυτό που κάνει.

«Κάμπινγκ» ή «Οκτώ Λέξεις»; «Κάμπινγκ»…σειρά με χιούμορ αλλά και με δόσεις απίστευτης αλήθειας για το τι συμβαίνει γύρω μας.

Θάρρος ή αλήθεια; Μου αρέσει η αλήθεια και επιλέγω πάντα αυτήν. Το θάρρος θα το βρεις, δεν είναι σήμερα, θα είναι αύριο. Αλλά την αλήθεια πρέπει να έχεις μάθει να τη λες, να είναι τρόπος ζωής σου.

Δόξα ή χρήμα; Ας επιλέξουμε το χρήμα, τόσο όσο για να μπορούμε να ζούμε και να προσφέρουμε και βοήθεια εκεί και όπου μπορούμε.

Θα προτιμούσες να χάσεις για πάντα όλες σου τις μνήμες ή να μην δημιουργήσεις ποτέ καινούριες; Τις μνήμες μου από όσα έζησα τις κρατάω φυλαχτό και με καθορίζουν ως άτομο. Εφιαλτικό να τις χάσω. Τις θέλω για πάντα μαζί μου.

Αν είχες μια χρονομηχανή θα ταξίδευες στον παρελθόν ή στο μέλλον; Το μέλλον θέλω να το ανακαλύπτω. Θα επέλεγα να πάω πίσω στο παρελθόν, να ζήσω ξανά ευτυχισμένες στιγμές, που τις αναπολώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS