CELEBRITIESSHOWBIZΗ έγκυος με κοιλιακούς που προκάλεσε σάλο στα social media

Η έγκυος με κοιλιακούς που προκάλεσε σάλο στα social media

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει ένα fitness model από την Αυστραλία που γεννάει σε λίγες μέρες, αλλά δεν θυμίζει καμία άλλη εγκυμονούσα.

Η Chontel Duncan βρίσκεται στον έννατο μήνα της εκγυμοσύνης της και όχι μόνο δεν δυσκολεύεται να περπατήσει αλλά συνεχίζει να ασκείται καθημερινά και οι κοιλιακοί της εξακολουθούν να διαγράφονται. «Μου αρέσει πολύ που είμαι έγκυος και το ξέρω πως μέχρι τώρα όλα πήγαν καλά, θα σταματήσω να ασκούμαι μόνο εάν το σώμα μου δεν τον αντέχει ή εάν η ενέργειά μου δεν μου επιτρέπει να προπονηθώ χωρίς στρες», δήλωνε τον Δεκέμβριο μέσα από τα social media, όπου ανεβάζει καθημερινά όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης της αλλά και στιγμιότυπα από τη γυμναστική της.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, ούτε μετρά το φαγητό της, ούτε ζυγίζεται αλλά τρώει όποτε πεινάει και δεν φοβάται μήπως πάρει βάρος.

Οι αναρτήσεις της στα social media, όπου την ακολουθούν χιλιάδες άνδρες και γυναίκες και όπου πόσταρε συνεχώς φωτογραφίες του γραμμωμένου της κορμιού, έχουν προκαλέσει πλήθος σχολίων. Followers της έγραψαν «What on earth», «this is crazy» και άλλα παρόμοια, ενώ, ακόμη περισσότερες αντιδράσεις προκάλεσαν τα βίντεό της όπου φαίνεται η ίδια να κάνει kickboxing σε προχωρημένη εγκυμοσύνη όπως και οι φωτογραφίες της όπου σηκώνει βάρη τρεις βδομάδες πριν γεννήσει.

chontel

 

jashadha4

jashadha5

jashadha6

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS