CELEBRITIESSHOWBIZΗ Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει πώς ξεγελούσε τους παπαράτσι όλα αυτά τα χρόνια

Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει πώς ξεγελούσε τους παπαράτσι όλα αυτά τα χρόνια

Η Ελένη Μενεγάκη χθες μέσα από την εκπομπής της, αποκάλυψε ότι με διάφορα κόλπα ξεγελούσε τους φωτογράφους στις περιπτώσεις που ήθελε να ταξιδέψει. Αυτό βέβαια είναι λογικό, μιας και μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια της τηλεοπτικής της καριέρας, έχει υπάρξει ένα από τα λαμπερά πρόσωπα και αυτό ως γνωστόν έχει συνέπειες.

Η παρουσιάστρια αύριο Τετάρτη θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό μετά από 29 ολόκληρα χρόνια στην τηλεόραση και μαζί με τους συνεργάτες της θυμάται στιγμές και ιστορίες από τα χρόνια αυτά.

Ανάμεσα σε αυτά λοιπόν και τα κόλπα που έκανε στους φωτογράφους ώστε να τους “ξεφύγει” αφού όπως είπε στους τηλεθεατές της,  παπαράτσι την περίμεναν έξω από τα στούντιο του Alpha, όταν ήθελε να φύγει για Ραφήνα. «Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχω αφήσει πολλές φορές το αμάξι μου εδώ και έχω φύγει, γιατί η Ραφήνα είναι δίπλα. Και θα μου πεις γιατί το άφηνες το αμάξι σου; Για να ξεγελάσω λίγο τους φωτογράφους. Σας ζητώ συγγνώμη. Από το πολύ στήσιμο απέξω έψαχνα να βρω με ποιον θα φύγω.Άφηνα το αμάξι μου εδώ να το περιμένουν και έφευγα εγώ με έναν άλλον», εξήγησε η λαμπερή παρουσιάστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS