CELEBRITIESSHOWBIZΗ «Φαμίλια» και ο Σταρόβας... πάνε Αθήνα! (εικόνες)

Η «Φαμίλια» και ο Σταρόβας… πάνε Αθήνα! (εικόνες)

Να σε λένε κ. Καλομοίρη, να είσαι ο ψυχολόγος της «Φαμίλια» και να ακούς, κυριολεκτικά, μέχρι και τα παραμιλητά του ζεύγους Πέτρου και Μαρίνας την ώρα που κοιμούνται… για να μην αναφερθούμε και στο γεγονός ότι τους βλέπει ακόμη και στα όνειρά του (παρέα με ένα κροκόδειλο).

Όποια κι αν είναι τα βαθύτερα μηνύματα του ονείρου του, με αυτά που ακούει από τον Πέτρο (Χριστόδουλο Μαρτά) και τη Μαρίνα (Πέννυ Φοινίρη) μπορεί, άνετα, να γράψει και διατριβή διδακτορικού επιπέδου Ψυχολογίας, αν και ακούγονται φήμες ότι ετοιμάζεται να σηκωθεί από την καρέκλα του και να εισβάλει στο σπίτι του Πολύβιου (Γιώργου Κυριάκου) και της Λουκίας (Ιωάννας Λαμπροπούλου). Μην φανταστείτε ότι θα ξεκινήσει ειδικές συνεδρίες μαζί με τους ανατρεπτικούς γείτονες, αλλά κάτι άλλο ετοιμάζει η ομάδα των σεναριογράφων της «Φαμίλια», που δεν επιβεβαιώνει τίποτα προς το παρόν.

Το ισραηλινό format, που εμπλουτίζεται με έξυπνους διαλόγους και άφθονο χιούμορ, ενδέχεται να μεταφερθεί και στην Ελλάδα, όπου γνωστό ελληνικό κανάλι επιθυμεί διακαώς να μεταδίδει την επιτυχημένη σειρά «Φαμίλια». Τώρα, αν οι Σταρόβας, Μαρτάς, Φοινίρη και οι γείτονές τους ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν την κυπριακή διάλεκτο, προσθέτοντας πού και πού και κανένα «και»… είναι κάτι που θα θέλαμε πολύ να το ακούσουμε, θεωρώντας εγγυημένη την απήχησή τους ακόμη και στο ελλαδικό κοινό.

«ΦΑΜΙΛΙΑ»: Κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 21.15 από τον ALPHA Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS