CELEBRITIESSHOWBIZΗ Φλορίντα Πετρουτσέλι μόλις μας αποκάλυψε το φύλο του μωρού της!

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μόλις μας αποκάλυψε το φύλο του μωρού της!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Φλορίντα Πετρουσέλι, αφού σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα.

Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού και στην εκπομπή Ελένη για τον επικείμενο γάμο της με τον Άρη Γούτο, το φύλο του μωρού που περιμένουν και τις στιγμές ευτυχίας που βιώνει.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής Happy Day μας έδωσε μια πρώτη εικόνα για το πώς θα είναι το δωμάτιο του μωρού τους όσον αφορά στα σχέδια και στα χρώματα.

Η Φλορίντα αποκάλυψε επίσης πως περιμένει κοριτσάκι και ανυπομονεί να το δει και να το φροντίζει. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Τα έχω όλα ονειρευτεί. Θα της αφήσω μακριά μαλλιά, θα της κάνω πλεξούδες…». Ενώ η δημοσιογράφος παραδέχτηκε πως θα χάσει το σύζυγό της για ένα διάστημα αφού θα είναι ερωτευμένος με την κόρη του.

 

 

Η Φλορίντα μίλησε και για το γάμο τους. «Θα κάνουμε την άνοιξη ένα πολιτικό γάμο, σε πολύ κλειστό κύκλο – για τυπικούς λόγους – και του χρόνου θα κάνουμε ένα πάρτι, θα κάνουμε γαμοβάφτιση».

Όσο για το όνομα του μωρού ήταν μονόδρομος. Η μητέρα και η πεθερά της δημοσιογράφου έχουν το ίδιο όνομα που θα πάρει και η κόρη τους. Και το όνομα αυτής Μαρία.

Η Φλορίντα είπε πως ο γυναικολόγος της της έδωσε τελική ημερομηνία 20 Ιουλίου την ίδια ημερομηνία που έχει γενέθλια ο επιχειρηματίας Άρης Γούτος.

Δείτε το βίντεο

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS