CELEBRITIESSHOWBIZΗ Κάλια Ελευθερίου μιλά για πρώτη φορά για την συμμετοχή της στην...

Η Κάλια Ελευθερίου μιλά για πρώτη φορά για την συμμετοχή της στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια και influencer, διανύει ίσως την πιο δημιουργική περίοδο της ζωής της αφού μετά την συμμετοχή της στους θαλασσόλυκους οι επαγγελματικές προτάσεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Πολλές ήταν οι φήμες που ακούγονταν για την συμμετοχή της στο πάνελ της νέας μεσημεριανής εκπομπής του  ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα και σήμερα η ίδια το επιβεβαίωσε αφού ανέβασε στα Instastory της το πρώτο trailer της εκπομπής.

Η ομάδα του like.com.cy μίλησε με την Κάλια Ελευθερίου για αυτό το νέο της ξεκίνημα.

Πώς νιώθεις που αρχίζεις  αυτό το καινούργιο project;

Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη για αυτό που έρχεται. Αυτό που έχω στο μυαλό μου τώρα είναι σκέψεις και ιδέες για να προσθέσω την δική μου νότα σε αυτό το νέο project που έρχεται.

Πότε έγινε η πρόταση;

Η πρόταση έγινε πριν από ένα μήνα περίπου όταν με πήραν τηλέφωνο από το ΣΚΑΪ και με ρώτησαν αν θέλω συμμετέχω στην πρωινή εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν χρειάστηκε να περάσω από casting αφού ήδη υπήρχε η συνεργασία με τον κανάλι λόγω των «Θαλασσόλυκων» και ήξεραν ποια είμαι.

Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση;

Ενθουσιάστηκα, ένιωσα ευχαρίστηση μόνο και μόνο που με σκέφτηκαν για να ολοκληρώσω αυτή την ομάδα με την δική μου προσωπικότητα και συμπεριφορά. Δεν θα μπορούσα να αγνοήσω το γεγονός ότι θα δουλεύω δίπλα σε μια ισχυρή ομάδα (Κατερίνα Καγκάκη, Δημήτρης Παπανώτας, Ελένη Τσολάκη) από την οποία περιμένω να μάθω πολλά πράγματα τόσο στον χώρος της τηλεόρασης όσο και στον χώρο της δημοσιογραφίας. Ο καθένας του ξεχωριστά είναι πολύ δυναμικός σε αυτό που κάνει και έτσι αυτόματα ανεβαίνουν οι απαιτήσεις τόσο για την εκπομπή όσο και για τον ίδιο μου τον εαυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS