CELEBRITIESSHOWBIZΗ Κέιτ αποκαλύπτει τον κανόνα που έχει βάλει στα παιδιά της

Η Κέιτ αποκαλύπτει τον κανόνα που έχει βάλει στα παιδιά της

Είναι μια από τις πιο υψηλού προφίλ οικογένειες στον κόσμο, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, και συνηθίζουν να κρατούν το στόμα τους κλειστό για την απόλυτα προσωπική τους ζωή και όσα συμβαίνουν μέσα στους τοίχους του παλατιού.   Σε μια σπάνια στιγμή η Κέιτ Μίντλετον έδωσε μία υπέροχη λεπτομέρεια, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο ανατρέφουν τα παιδιά τους, συμπεριλαμβάνοντας και τον γλυκύτατο κανόνα που δημιούργησαν και ακολουθούν ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Κατά τη διάρκεια μίας εμφάνισης τους στο Basildon Sporting Centre στο Έσεξ, η Κέιτ και ο Ουίλιαμ συνάντησαν μερικούς εφήβους που συμμετείχαν σε ένα προπονητικό πρόγραμμα.

Μετά από μία σφιχτή αγκαλιά που χάρισε μία μικρή θαυμάστρια στη δούκισσα, εκείνη αποκάλυψε ότι η πατρική οικογένειά της λατρεύει τις ζεστές σφιχτές αγκαλιές που δείχνουν αγάπη και ευαισθησία. “Οι αγκαλιές είναι πολύ σημαντικές. Αυτό λέω στα παιδιά μου να κάνουν. Να δείχνουν την αγάπη τους και το δέσιμό τους”, είπε η Κέιτ στη θαυμάστριά της σύμφωνα με τη Daily Express, δίνοντας ένα βασικό σημείο ανατροφής των παιδιών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Κίρα Νάιτλι τα βάζει με την Κέιτ Μίντλετον – Δείτε γιατί

Αυτή ήταν η τελευταία από έναν αριθμό προσωπικών αποκαλύψεων που η Κέιτ και ο Ουίλιαμ έχουν κάνει τον τελευταίο καιρό. Οι παρατηρητές τςη βασιλικής οικογένειας λένε ότι το ζευγάρι φαίνεται να ακολουθεί τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ και να δείχνει πιο άνετο και χαλαρό.

Μάλιστα, έχουν αρχίσει να δείχνουν μεγαλύτερη τρυφερότητα μεταξύ τους σε δημόσιες εμφανίσεις, σε σημείο που κρατιούνταν χέρι χέρι στον γάμο της πριγκίπισσα Ευγενίας.

Prince George arrive for his first day of school at Thomas’s school in Battersea and is met by Helen Haslem head of the lower school.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS