CELEBRITIESSHOWBIZΗ Κύπρια που έγινε διάσημη λόγω των φρυδιών της - Κάποιοι τη...

Η Κύπρια που έγινε διάσημη λόγω των φρυδιών της – Κάποιοι τη λατρεύουν, άλλοι τη μισούν

Η σύγχρονη…. Φρίντα Κάλο είναι Κύπρια!  Η 21χρονη Σοφία Χατζηπαντελή, μοντέλο και φοιτήτρια μάρκετινγκ, έχει απασχολήσει τον κόσμο της μόδας και όχι μόνο, με τα ενωμένα φρύδια της.

Η εμφάνισή της ήταν ο λόγος που στα 15 της χρόνια βρέθηκε πρώτη φορά στην ιστοσελίδα της ιταλικής Vogue, σε διάφορα άλλα περιοδικά του εξωτερικού, αλλά και που είναι πλέον διάσημη στα social media!

Η Σοφία έγινε γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν μία selfie της εμφανίστηκε στη σελίδα εξερεύνησης του Instagram, φτάνοντας σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο χρήστες.

Τα φρύδια της, ωστόσο, δεν την έκαναν μόνο διάσημη, αφού δέχθηκε γι’ αυτά πολλές φορές μηνύματα μίσους και απειλές για τη ζωή της. Εκείνη, βέβαια, από την πρώτη κιόλας φορά αγνόησε τις κακές γλώσσες επιδεικτικά και απάντησε με το κίνημα των ενωμένων φρυδιών #unibrowmovement.

Η Σοφία είναι μισή Κύπρια και μισή Βρετανίδα, μεγάλωσε στο Μέριλαντ της Αυστραλίας, όπου δεχόταν bullying από τους συμμαθητές της και πάντα ένιωθε να μην ανήκει πουθενά.

Σήμερα, έχει περίπου 150.000 followers στο Instagram και μαζί με τα χιλιάδες likes που δέχεται, όπως λέει, εξακολουθεί να δέχεται και πολλά μηνύματα μίσους.

 

What’s your biggest pet peeve

A post shared by Sophia Hadjipanteli ?☠? (@sophiahadjipanteli) on

Little Sophoulla (foreshadowing lol)

A post shared by Sophia Hadjipanteli ?☠? (@sophiahadjipanteli) on

@manrepeller ??

A post shared by Sophia Hadjipanteli ?☠? (@sophiahadjipanteli) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS