CELEBRITIESSHOWBIZΗ Νωαίνα αποκαλύπτει: «Γι' αυτό με έδιωξαν από το X-Factor»

Η Νωαίνα αποκαλύπτει: «Γι’ αυτό με έδιωξαν από το X-Factor»

Λίγες μέρες μετά τον ντόρο που προκλήθηκε από την κίνηση της Νωαίνας στο live του X-Factor να κατεβάσει το παντελόνι της, η Κύπρια τραγουδίστρια ξεκαθάρισε όλα όσα έγιναν και όλα όσα νιώθει στην εκπομπή «Για Σένα».

Μιλώντας στη Χριστιάνα Αριστοτέλους, εξήγησε πώς οδηγήθηκε σε αυτό που έκανε, δηλώνοντας πως δεν ήταν μια σοφή τηλεοπτική κίνηση.

Η κίνηση αυτή της κόστισε τελικά τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, όπως αποκάλυψε, καθώς το κανάλι μετά από αυτό την ήθελε εκτός παιχνιδιού.

Διαβάστε όλα όσα αποκάλυψε:

«Εγώ έκανα opening του X-Factor την Παρασκευή, με αρκετά ερωτικό στίχο και έντονη χορογραφία. Τους είχα ρωτήσει αν είναι σωστό που με έβαλαν να εμφανιστώ πρώτη εκείνη την ώρα που παρακολουθούν και παιδάκια και αποφάσισα μόνη μου να το κάνω λιγότερο προκλητικό. Τελειώνω το τραγούδι και μου γίνεται σχόλιο από τον Θοδωρή ότι θα ήθελε να με δει πιο σέξι απ’ ότι ήμουν. Στην πορεία γίνεται αυτό το αστειάκι και πάλι να θέλει να κοιτάξει κάτω από το παντελόνι μου να δει το μουστάκι ο Σάκης. Επέμενε και η Ευαγγελία στο Green Room και εκείνη τη στιγμή θύμωσα και μεταξύ σοβαρού και αστείου είπα “θα σου δείξω που είναι το μουστάκι μου”. Προφανώς δεν ήταν εκεί το μουστάκι μου. Την επόμενη μέρα ήταν και τα γενέθλια του πατέρα μου. Αυθόρμητα λειτούργησα με αυτό τον τρόπο. Δεν ήταν σοφή τηλεοπτική κίνηση. Με έδιωξαν από το διαγωνισμό και ο πραγματικός λόγος ήταν αυτός. Μου εξομολογήθηκε μετά και η Τάμτα και ο Θοδωρής ότι ήταν ομόφωνη η απόφαση να αποχωρήσω εγώ λόγω αυτού που προηγήθηκε γιατί το κανάλι είχε θέμα και θα με έδιωχνε. Ρώτησα όμως τον εαυτό μου, “θα προτιμούσα να είμαι η νικήτρια του X-Factor ή η κοπέλα που έκανε αυτή την κίνηση και θα βοηθήσει να αναθεωρηθούν όλα αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση;” Πιστεύω ότι ο ντόρος που δημιουργήθηκε είναι για καλό. Έχουν γραφτεί πολλά άρθρα, έχει συζητηθεί αρκετά και είναι πολύς κόσμος που είναι μαζί μου. Μόνο με ακραία γεγονότα και κινήσεις γίνονται αναθεωρήσεις. »

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS