CELEBRITIESSHOWBIZΗ Πάρις Χίλτον πραγματοποίησε εμφάνιση στα κατεχόμενα - To επίμαχο μήνυμά της...

Η Πάρις Χίλτον πραγματοποίησε εμφάνιση στα κατεχόμενα – To επίμαχο μήνυμά της (εικόνες)

Εμφάνιση στα κατεχόμενα πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου η Πάρις Χίλτον, στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνει ως dj στην Ευρώπη, για την προώθηση του αρώματός της.

Η γνωστή κληρονόμος έφθασε το Σάββατο στο παράνομο αεροδρόμιο Ερτζάν (Τύμπου) με το ιδιωτικό της αεροπλάνο, όπου την υποδέχθηκε ο «υπουργός Τουρισμού» του ψευδοκράτους Φικρί Ατάογλου, χαρίζοντάς της, μάλιστα, ένα καδραρισμένο κέντημα.

Η νεαρή κληρονόμος έδωσε αργότερα συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Limak Cuyprus Delux Hotel στην κατεχόμενη περιοχή Αμμοχώστου, όπου το ίδιο βράδυ πραγματοποίησε την εμφάνισή της, με τους παρευρισκόμενους να την αποθεώνουν.

Με μία ανάρτησή της νωρίτερα στο  Twitter, η Πάρις Χίλτον προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς ανέφερε το ψευδοκράτος ως «Βόρεια Κύπρο». «Γεια σου Τουρκία και Βόρεια Κύπρος! Δεν μπορώ να περιμένω για να σας δω αύριο στο Platinum Rush πάρτι στο Limak Hotel, αύριο» έγραψε συγκεκριμένα.

Aντιδράσεις είχε προκαλέσει και η αρχική είδηση της άφιξής της στα κατεχόμενα για μία εμφάνιση, ωστόσο, αυτό δεν έδειξε να την πτοεί.

https://twitter.com/ParisHilton/status/1025345799906054145?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1025345799906054145&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fnews%2F435713%2Fthermi-ypodohi-stin-paris-hilton-sta-katehomena-i-proklitiki-anartisi-tis-prin-apo-tin

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από την εμφάνισή της:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS