CELEBRITIESSHOWBIZΗ πιο χριστουγεννιάτικη βασιλική εικόνα: Ο Πρίγκιπας Τζορτζ φτιάχνει πουτίγκα

Η πιο χριστουγεννιάτικη βασιλική εικόνα: Ο Πρίγκιπας Τζορτζ φτιάχνει πουτίγκα

Σε κάθε σημείο του πλανήτη τα Χριστούγεννα δημιουργούν μια διαφορετική εικόνα. Κάθε άνθρωπος, κάθε οικογένεια έχει μια δική της μικρή παράδοση και όλοι μαζί μοιράζονται σε μεγαλύτερη κλίμακα κάποιες άλλες παραδόσεις. Για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας η παράδοση επιτάση διαρκή εγρήγορση για φιλανθρωπία, ακόμα και σε περίοδο που θεωρητικά θα ξεκουράζονταν. Είναι όμως μέρος της μεγάλης υποχρέωσης που έχουν όλοι, από τη Βασίλισσα Ελισάνβετ ως τον Πρίγκιπα Τζορτζ που μαθαίνει πια τα κατατόπια.

Από μικρός στα όμορφα βάσανα μπήκε ο 6χρονος Τζορτζ αφού μαζί με την προγιαγιά του Ελισάβετ, τον παππού του Κάρολο και τον μπαμπά του Ουίλιαμ αποφάσισαν να φτιάξουν χριστουγεννιάτικες πουτίγκες. Είναι από τα κλασικότερα βρετανικά γλυκά των εορτών και έχουν στην προκειμένη φιλανθρωπικό σκοπό.

Στη φωτογραφία που ανάρτησε το παλάτι στο Instagram, βλέπουμε μια πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη εικόνα, με τέσσερις γενιές του παλατιού να συμπράττουν. Ο Πρίγκιπας Τζορτζ αποδεικνύεται ικανότατος στην πουτίγκα καθώς τον παρακολουθούν οι μεγαλύτεροι. Ιδιαίτερη αξία έχει η έκφραση του Πρίγκιπα Κάρολου που γελάει περήφανα δίπλα στον εγγονό.
«Τέσσερις γενιές βασιλικής οικογένειας περνούν μαζί τα Χριστούγεννα. Νέες φωτογραφίες της Βασίλισσας, του Πρίγκιπα της Ουαλίας, του Δούκα του Κέιμπριτζ και του Πρίγκιπα Τζορτζ είδαν τη δημοσιότητα στο πλαίσιο της προώθησης της πρωτοβουλίας του Royal British Legions που λέγετα «Μαζί τα Χριστούγεννα». Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που στόχο έχει να προσφέρει στήριξη στις ένοπλες δυνάμεις και στις κοινότητες των βετεράνων με ετήσιες εκδηλώσεις σε όλα τα φιλανθρωπικά κέντρα του δικτύου.

 

View this post on Instagram

Four generations of the Royal Family 🎄 together at Christmas. New photos of The Queen, The Prince of Wales, The Duke of Cambridge and Prince George have been released as part of the launch of the @RoyalBritishLegion’s ‘Together at Christmas’ initiative. The initiative is designed to provide extra support to the Armed Forces and veteran communities at annual festive ‘get togethers’ across the charity’s network of outreach centres. The four generations of the Royal Family are pictured here preparing special Christmas puddings — with the four representing a cross-section of those supported by the Legion, from the children of service personnel, to Second World War veterans. The puddings will become the centrepieces of 2020’s get togethers, and form part of 99 puddings distributed across the charity’s network in the UK and the Commonwealth – also marking The Royal British Legion’s 99th year. Photos 📷 by @chrisjacksongetty

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Οι τέσσερις γενιές απεικονίζονται εδώ να φτιάχνουν χριστουγεννιάτικες πουτίγκες και κάθε μέλος συμβολίζει μια ηλικιακή κλίμακα όσων υποστηρίζονται από το Royal British Legion. Από τα παιδιά μέχρι το υποστηρικτικό προσωπικό ως τους βετεράνους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι πουτίγκες θα είναι το κεντρικό έδεσμα στις γιορτές συνάθροισης για το 2020 και πρόκειται συνολικά για 99 πουτίγκες που θα μοιραστούν σε κάθε ίδρυμα ένεκα και του εορτασμού 99 ετών λειτουργίας της Βασιλικής Βρετανικής Λεγεώνας».

Η απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τη φωτογραφία έρχεται να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά της φημολογίας για πιθανή τέταρτη εγκυμοσύνη της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS