CELEBRITIESSHOWBIZΗ πιο πολυσυζητημένη star της χρονιάς είναι και πάλι single! (εικόνες)

Η πιο πολυσυζητημένη star της χρονιάς είναι και πάλι single! (εικόνες)

Ήταν μια από τις πιο συναισθηματικές νύχτες για την Ariana Grande. Όχι μόνο είναι γιατί ήταν το πρώτο της Met Gala, αλλά γιατί ήταν η πρώτη εμφάνιση της τραγουδίστριας στο κόκκινο χαλί από το Μάϊο του 2017 στο Μάντσεστερ, όπου 23 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά την εκτόξευση βομβιστή αυτοκτονίας μέσα στην αρένα κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.

Η Ariana εμφανίστηκε με μια υπέροχη δημιουργία που έφερε την υπογραφή της Vera Wang και έκανε όλα τα φλας να αστράψουν!

Eίναι μία από τις πιο διάσημες και δημοφιλείς τραγουδίστριες του κόσμου. Ωστόσο, φαίνεται ότι τα προσωπικά της δεν πηγαίνουν τόσο καλά όσο τα επαγγελματικά της, μιας και μόλις χώρισε!

Η Ariana Grande εμφανίστηκε χωρίς τον αγαπημένο της Mac Miller στο Met Gala, φουντώνοντας τις φήμες περί χωρισμού. Φήμες οι οποίες επιβεβαιώθηκαν μιας και το διάσημο ζευγάρι χώρισε λόγω φορτωμένου προγράμματος.

Getty Images

Η Ariana, η οποία τώρα έχει αρχίσει σιγά σιγά την εξωστρέφεια, μετά την τραγωδία του Manchester, θεωρήθηκε μία από τις πιο καλοντυμένες της εκδήλωσης, έχει κατά καιρούς μιλήσει με για το πρώην αγόρι της, ενώ σύμφωνα με πλήροφορίες, ο χωρισμός τους ήταν φιλικός.

 

Φωτογραφίες: Getty Images

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS