CELEBRITIESSHOWBIZΗ Pippa Middleton επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της με έναν πολύ έξυπνο τρόπο!...

Η Pippa Middleton επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της με έναν πολύ έξυπνο τρόπο! (εικόνες)

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορεί μία είδηση που θέλει την Pippa Middleton να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι με τον σύζυγό της, James Matthews.

Σήμερα, η Pippa Middleton επιβεβαίωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί στη νέα στήλη για Fitness του περιοδικού Waitrose Weekend.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Pippa Middleton μάς δείχνει για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλίτσα! (εικόνες)

Στο άρθρο με τίτλο Κάνοντας γυμναστική στην εγκυμοσύνη, μοιράστηκε «τις χαρές του πρώτου τριμήνου και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθώς προσαρμόζει τη ρουτίνα της γυμναστικής της ώστε να είναι όσο πιο υγιεινή και σωστή γίνεται για το μωρό.»

«Έχω προσέξει ότι το σώμα μου αλλάζει, αλλά μέσω της άσκησης αισθάνομαι να δυναμώνω», ανέφερε. Επιπλέον, μίλησε για τα αγαπημένα της προγράμματα που περιλαμβάνουν καθίσματα και προβολές, που είναι ιδανικά για τις νεαρές μαμάδες.

Οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Pippa ξεκίνησαν τον Απρίλιο, μέρες μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της αδελφής της, Kate. Tότε, είχε μιλήσει μόνο στους κοντινούς της ανθρώπους για αυτό.

Σύμφωνα με τη Sunday Express, όταν έμαθε ότι θα γίνει μητέρα ενθουσιάστηκε! Πρόκειται για το πρώτο της παιδί με το σύζυγό της, James Matthews, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το Μάιο του 2017.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS