CELEBRITIESSHOWBIZΗ πρόταση της Γαλάτειας Παμπορίδη για το μενού των Χριστουγέννων

Η πρόταση της Γαλάτειας Παμπορίδη για το μενού των Χριστουγέννων

Η Γάλατεια Παμπορίδη φέτος κάνει τα απογεύματά μας πιο νόστιμα, μέσα από την εκπομπή του ΡΙΚ, «Χρυσές Συνταγές», όπου δημιουργεί μαζί με τη Χρύσω Λέφου και παρουσιάστρια την Αγγελική Νικηφόρου.

Το περιοδικό HELLO! τη συνάντησε στο σπίτι της, όπου μίλησε για την εκπομπή μαγειρικής, το επόμενο βιβλίο που ετοιμάζει και την οικογενειακή ζωή.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην πιο όμορφη γιορτή του χρόνου αποκαλύπτοντας τα δικά της μυστικά για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Τι προτείνει η Γαλάτεια Παμπορίδη για να είναι απολαυστικό το μενού των Χριστουγέννων;

«Για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, προτείνω οτιδήποτε δεν σας αγχώνει και για το οποίο δεν χρειάζεται να περάσετε ατέλειωτο χρόνο στην κουζίνα. Ένα αρνίσιο μπούτι, που μπορεί να ψηθεί ανενόχλητο για πολλές ώρες, είναι ιδανικό ώστε να μπορείτε να καθίσετε, συντροφιά με τους καλεσμένους σας, πίνοντας ένα ωραίο κρασί. Αποφύγετε φαγητά τα οποία απαιτούν συνεχή προσοχή, όπως, για παράδειγμα, το ριζότο. Επίσης, ιδανικό είναι ένα ωράιο μοσχάρι μπουργκινιόν, το οποίο μπορείτε να μαγειρέψετε από την προηγούμενη μέρα και να το σερβίρετε την επομένη. Για γλυκό, οτιδήποτε σε τσιζκέικ, επειδή και αυτό μπορεί να ετοιμαστεί μέχρι δύο μέρες πριν. Ό,τι φτιάξετε με μεράκι και αγάπη θα είναι πεντανόστιμο!»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS