CELEBRITIESSHOWBIZΗ Ρούλα Ρέβη μιλά πρώτη φορά για το bullying που δέχθηκε όταν...

Η Ρούλα Ρέβη μιλά πρώτη φορά για το bullying που δέχθηκε όταν γέννησε

Με μια ανάρτηση στο Instagram, η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, «ξεσκεπάζει» την υποκρισία μιας ολόκληρης κοινωνίας και το Bullying το οποίο δέχθηκε, λίγο μετά τη γένηση των παιδιών της.

Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας στις 14 Μαΐου, η αγαπημένη -επί χρόνια- φωτογράφος, ένιωσε την ανάγκη να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να αποκαλύψει όλα όσα βίωσε όταν επέστρεψε στη δουλειά.

Η ανάρτησή της:

«Με αφορμή τη μέρα της μητέρας…έγινα μητέρα αφού πρώτα είχα μπει στην σκληρή αρένα του ελεύθερου επαγγελματία. Μέσα στην τύχη που είχα στη ζωή μου να κάνω αυτό που αγαπώ για επάγγελμα, δεν μπορώ να μην σκεφτώ το στομάχι μου που πέτρωσε πολλές φορές μέσα στις δυσκολίες του ανταγωνισμού και όλης της τρεχάλας που εξυπακούεται για κάποιον που δουλεύει μόνος του. Το κάνω όμως από παιδί και σίγουρα το έχω κάνει καλά. Στις γυναίκες που εργάζονται και γίνονται μητέρες να φέρεστε με σεβασμό και αγάπη. Είναι δύσκολο να βρεθεί ισορροπία στην κοινωνία γι’ αυτές, όχι όμως από την πλευρά τους αλλά από τη μεριά της ίδιας της κοινωνίας.

https://www.instagram.com/p/BT_HFARlWJJ/?taken-by=rrevi

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS