CELEBRITIESSHOWBIZΗ Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλά πρώτη φορά για την τρίτη εγκυμοσύνη της (βίντεο)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλά πρώτη φορά για την τρίτη εγκυμοσύνη της (βίντεο)

Με αφορμή όσα δήλωσε χθες η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την εμπειρία της στις δυο εγκυμοσύνες της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο πρώτο τρίμηνο. Μάλιστα ο στενός της συνεργάτης, Δημήτρης Παπανώτας, άφησε αιχμές ότι η παρουσιάστρια διανύει την τρίτη εγκυμοσύνη της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει τα σχέδια για τον γάμο της (βίντεο)

Ωστόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να απαντήσει στον Δημήτρη Παπανώντα λέγοντας του τα εξής: «Όταν υπάρξει τρίτη και αν υπάρχει με το καλό και είναι η στιγμή από μένα θα το μάθεις. Και εσύ και οι τηλεθεατές μας. Κάθε γυναίκα έχει ένα διάστημα, που της λέει και ο γιατρός της ότι δεν πρέπει να συζητάει. Όταν… υπάρχει κάτι καλό και πάρουμε το πράσινο φως από το γιατρό θα το πούμε!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η θεαματική αλλαγή στα μαλλιά της Σταματίνας Τσιμτσιλή (εικόνες)

Στη συνέχεια η παρουσίαστρια τόνισε: «Εγώ επειδή είχα και δυο ατυχίες πριν κάνω τα πρώτα μου παιδάκια, πραγματικά αυτό το διάστημα πρέπει να το σέβεσαι, γιατί θα σας πω ότι την πρώτη μου ατυχία την έπαθα λίγο μετά την αυχενική διαφάνεια. Ο γιατρός λέει στη γυναίκα να μην το συζητά, όταν πάρουμε το πράσινο φως και υπάρχει κάτι καλό θα… Αυτό το διάστημα πρέπει να το σέβεσαι…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι αιχμές της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την εγκυμοσύνη της on air (βίντεο)

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε στον αέρα της πρωινής εκπομπής:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS