CELEBRITIESSHOWBIZΗ συγκίνηση των ηθοποιών του «Friends» στο reunion τους

Η συγκίνηση των ηθοποιών του «Friends» στο reunion τους

 

Χθες το βράδυ προβλήθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι NBC η τηλεοπτική επανένωση των πρωταγωνιστών της σειράς «Friends», στο πλαίσιο του αφιερώματος για τον σκηνοθέτη Τζιμ Μπάροους.

Στη σκηνή εμφανίστηκαν οι Τζένιφερ Άνιστον, Κούρτνεϊ Κοξ, Λίσα Κούντροου, Ματ Λε Μπλανκ και Ντέιβιντ Σουίμερ. Εμφανής ήταν η απουσία του τηλεοπτικού Τσάντλερ, Μάθιου Πέρι, ο οποίος, ωστόσο, έκανε την εμφάνισή του σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα.

Τα διάσημα «Φιλαράκια», τα οποία χάρισαν άπειρες στιγμές γέλιου για δέκα χρόνια, μίλησαν με άκρως κολακευτικά λόγια για τον σκηνοθέτη που τους χάρισε τον ρόλο της καριέρας τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζένιφερ Άνιστον με δάκρυα στα μάτια σχολίασε πως: «Θα κάναμε τα πάντα για τον Τζιμ Μπάροους γιατί μας χάρισε την μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής μας. Μας έμαθε ό,τι ξέρουμε σχετικά με την κωμωδία. Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια βιώσαμε μαζί φιλία, οικογένεια, χωρισμούς, μωρά, τα πάντα. Ακόμα, ζήσαμε μια πανέμορφη εμπειρία με τον κόσμο που μας αγάπησε».

friends4

Χωρίς να λείψουν τα αστεία στιγμιότυπα, οι ηθοποιοί ερωτήθηκαν αν είχαν υπογράψει συμβόλαιο, το οποίο τους απαγόρευε να αναπτύξουν σχέσεις μεταξύ τους. Ο Σουίμερ, θυμίζοντας το καυστικό χιούμορ του τηλεοπτικού Ρος Γκέλερ, σχολίασε πως αυτό το συμβόλαιο δεν τηρήθηκε, προκαλώντας το κοινό να ξεσπάσει σε γέλια. Η Λίσα Κούντροου, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως η ύπαρξη τέτοιου είδους συμβολαίων αποτελεί φήμη και τίποτε παραπάνω.

friends2

Η Μόνικα Γκέλερ ή κατά κόσμον Κούρτνεϊ Κοξ αποκάλυψε τη στενή φιλία που την ενώνει με τις άλλες δυο συμπρωταγωνίστριες της, καθώς για  δέκα χρόνια οι τρεις φίλες έτρωγαν το μεσημεριανό τους μαζί. Από την πλευρά της η Άνιστον σχολίασε πως: «Στην αρχή δεν μας ήταν καθόλου δύσκολο να ξεκινήσουμε να κάνουμε παρέα, το θέλαμε πολύ. Ερωτευτήκαμε και λατρέψαμε κατ’ ευθείαν ο ένας τον άλλον και μαζευόμασταν ο ένας στο σπίτι του άλλου για να παρακολουθήσουμε μαζί τα επεισόδια».

friends1

Στο αφιέρωμα, συμμετείχαν και οι ηθοποιοί από άλλες σειρές, οι οποίες φέρουν την υπογραφή του Τζιμ Μπάροους, όπως, «Cheers», «Taxi», «The Big Bang Theory», «Frasier», «Will & Grace» και «Mike & Molly».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS