CELEBRITIESSHOWBIZΗ συγκλονιστική εξομολόγηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου για το βιασμό (vid)

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου για το βιασμό (vid)

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Η σιωπή δεν είναι χρυσός» η οποία αναφέρεται στο bullying, το ρατσισμό και τη διαφορετικότητα έκανε πρεμιέρα χθες βράδυ. Ο δημιουργός της μίλησε στους δημοσιογράφους και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τη δική του σκληρή ιστορία…

Ο λόγος για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου! Ο Κύπριος καλλιτέχνης, που στο παρελθόν έχει αναφερθεί στις δύσκολες στιγμές που πέρασε, αποκάλυψε πως πρόσφατα συνάντησε σε συναυλία του τον άνθρωπο που τον έκανε να βιώσει μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές του.

«Ήταν ένα περιστατικό σωματικού βιασμού στον στρατό, ήταν πολύ δύσκολο, είχε και σωματική και ψυχολογική και λεκτική βία, ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων που κυριολεκτικά με γονάτισε και ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Από εκεί και πέρα αποφάσισα ότι θα μιλήσω και θα το καταγγείλω και κατάφερα και νίκησα. Από τη στιγμή που το κατήγγειλα όλα άλλαξαν. Πήγα τις προάλλες για συναυλία στην Κύπρο και δεν θα το πιστέψετε. Ο στρατιώτης που είχε συμβεί αυτό το περιστατικό, ήρθε στη συναυλία, είδε και την παράσταση, ήρθε και μου μίλησε, μου ζήτησε συγγνώμη, και αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να το πούμε και δεν είναι αργά να μετανιώσουμε για πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS