CELEBRITIESSHOWBIZΗ τελευταία μέρα της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον αέρα - Τι δήλωσε;

Η τελευταία μέρα της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον αέρα – Τι δήλωσε;

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και είναι θέμα ημερών να γεννήσει. Η χθεσινή Τετάρτη ήταν και η τελευταία μέρα που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Θέλω να γεννήσω τη μέρα των γενεθλίων μου (βίντεο & εικόνες)

H παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το κοινό της συγκινημένη, λέγοντας: «Εγώ δεν θα σας αποχαιρετήσω… θα έχουμε πολύ συχνή επικοινωνία αυτό το διάστημα που θα λείπω. Όλο αυτό το διάστημα της εγκυμοσύνης δεν έπαψα ποτέ να σκέφτομαι όλες αυτές τις γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν ένα μωρό… Να συνεχίσετε να το παλεύετε! Σας ευχαριστώ για όλα. Σας αγαπώ για όλα αυτά τα χρόνια. Θα σας ενημερώσουμε για όλα όταν έρθει η στιγμή… Έχω άγχος, έχω αγωνία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επίσκεψη της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην κλινική, λίγο πριν γεννήσει 

Από σήμερα, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, τη θέση της παρουσιάστριας αναλαμβάνει ο Λούης Πατσαλίδης, όπως μας είχε ενημερώσει η ίδια η παρουσιάστρια πριν από μερικές μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι ανακοίνωσε η Χρ. Αριστοτέλους την αντικατάστασή της από τον Λούη Πατσαλίδη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Like.com.cy ο Λούης Πατσαλίδης θα βρίσκεται στα ηνία του «Με αγάπη Χριστιάνα» μέχρι και την επόμενη Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου.

Ακολούθως στη θέση της Χριστιάνας θα δούμε τη Χριστιάνα Αρτεμίου. Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η Αριστοτέλους μέσα από την εκπομπή της, από τη θέση της θα περάσουν και άλλα πρόσωπα μέχρι να επιστρέψει από την άδεια μητρότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Θα παίρνω την κόρη μου μαζί μου στη δουλειά»

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS