CELEBRITIESSHOWBIZΗ Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη μάς δείχνει το υπέροχο διαμέρισμά της (εικόνες)

Η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη μάς δείχνει το υπέροχο διαμέρισμά της (εικόνες)

Η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς είναι με τον άνθρωπο της ζωής της και ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Επίσης, το ζευγάρι εδώ κι ένα περίπου χρόνο μένει κάτω από την ίδια στέγη και είναι πολύ ευτυχισμένο για αυτή την απόφαση. Μάλιστα η Θέλξια σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO! και τη δημοσιογράφο Νατάσσα Γεωργίου, είχε αναφέρει ότι η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της δεν ήταν τόσο η πρόταση γάμου, όσο η συγκατοίκηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Θα είναι τελικά κουμπάρα στον γάμο της η Ανδρεάνα Φραγκούδη;

«Είμαστε μαζί 8 χρόνια, αλλά ποτέ δεν σκεφτήκαμε πως ο γάμος ήταν κάτι απαραίτητο. Γι’ αυτό και η πρόταση ήταν κάτι που με ξάφνιασε. Η συγκατοίκηση ήταν το πιο μεγάλο βήμα. Για εμένα, ήταν κάτι πολύ δύσκολο, μιας και είμαι πολύ δεμένη με την οικογένειά μου. Όταν αποφασίζεις να συγκατοικήσεις με ένα άτομο και να φύγεις από το σπίτι σου, πάει να πει πως θέλεις να περνάς περισσότερο χρόνο με τον άνθρωπό σου και πως θέλεις να προχωρήσεις ένα βήμα πάρα πέρα μαζί του. Ο γάμος είναι κάτι που πιστεύω έρχεται από μόνο του, όταν και εφόσον, νιώσουν και οι δύο έτοιμοι.», είπε χαρακτηριστικά η Θέλξια.

Πριν λίγες ώρες η Θέλξια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία όπου μας δείχνει το διαμέρισμα όπου μένει τον τελευταίο χρόνο με τον αγαπημένο της, Χριστίνο Πίπη.

Όπως βλέπουμε, πρόκειται για ένα μοντέρνο διαμέρισμα, όπου επικρατεί το ξύλο και οι λευκές αποχρώσεις, ενώ πολλά διακοσμητικά στοιχεία γεμίζουν τον χώρο. Πολυτελή υφάσματα, όπως μαξιλάρια και χαλιά προσδίδουν μια ζεστασιά στον χώρο, όπως επίσης όμορφα λουλούδια στο τραπέζι δίνουν μια ρομαντική νότα στην ατμόσφαιρα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS