CELEBRITIESSHOWBIZΗ Βασιλική Χατζηαδάμου μάς δείχνει το σπίτι της (φωτογραφίες)

Η Βασιλική Χατζηαδάμου μάς δείχνει το σπίτι της (φωτογραφίες)

Τα γενέθλιά της είχε την Τρίτη, 29 Αυγούστου η Βασιλική Χατζηαδάμου. Η παρουσιάστρια έκλεισε τα 36 της χρόνια και  γιόρτασε το γεγονός στο σπίτι της μαζί με την οικογένειά της.

Μάλιστα, μοιράστηκε φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή μέρα, όπου ποζάρει μαζί με τα παιδιά της, Βασίλη και Κωνσταντίνο, στην κουζίνα του σπιτιού τους.

«Ήταν μια όμορφη, γεμάτη μερα!!! Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς όλους για τις συγκινητικές και όμορφες ευχές!!! Ειναι αδύνατον να καταφέρω να απαντήσω σε ολους. Εκτιμώ ομως καθενα ξεχωριστά. Να μαστε ολοι καλα! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» έγραψε στο μήνυμα που συνόδευε τις φωτογραφίες.

Αυτή είναι μία από τις σπάνιες φορές που η παρουσιάστρια μοιράζεται στιγμιότυπα μαζί με την οικογένειά της.

Nα αναφέρουμε ότι αυτό το διάστημα, η παρουσιάστρια, μετά την απομάκρυνσή της από την εκπομπή «Παραδοσιακή Βραδιά» βρίσκεται σε συζητήσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Β. Χατζηαδάμου: «Νιώθω απογοήτευση για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η απομάκρυνσή μου»

«Μετά από το γεγονός αποχώρησής μου, μου προτάθηκε από το Σίγμα σε ένα πολύ γενικό πλαίσιο η συμμετοχή μου σε μια νέα εκπομπή. Τίποτα όμως συγκεκριμένο και σίγουρο.» είχε αναφέρει συγκεκριμένα σε συνέντευξή της στο περιοδιό Tv Μανία πριν από μερικές βδομάδες.

Δείτε την ανάρτηση για τα γενέθλιά της:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS