CELEBRITIESSHOWBIZΗλιάνα Παπαγεωργίου: Τα τρυφερά λόγια για τον Snik και η απάντηση για...

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα τρυφερά λόγια για τον Snik και η απάντηση για γάμο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και απόσπασμα από αυτήν παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Το γνωστό μοντέλο δεν έκρυψε σε αυτήν πως είναι ερωτευμένη με τον ράπερ Snik.

Στο απόσπασμα που θα δείτε η Ηλιάνα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο γάμου αν της προταθεί, δείγμα των συναισθημάτων της, επισημαίνοντας ανάμεσα στα άλλα, ότι ο γνωστός ράπερ είναι ιππότης και τζέντλεμαν.

Για το θέμα αυτό και για το αν νιώθει άνετα με το ότι η σχέση τους έχει πάρει δημοσιότητα, τόνισε χαρακτηριστικά:

“Πάντα έτσι ήμουν. Άνετη. Ωστόσο, επειδή βγαίνουμε συχνά με τον Δημήτρη, δεν κρυβόμαστε, είμαστε και διαχυτικοί, ναι, υπάρχει μια διαφορά συγκριτικά με προηγούμενες σχέσεις μου. Αισθάνθηκα δεμένη μαζί του πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι παλαιότερα, κι αυτό το συναίσθημα είναι αμοιβαίο. Εφόσον έχουν βγει τόσες κοινές μας φωτογραφίες, δεν είναι δυνατόν να με ρωτήσει ένας δημοσιογράφος αν είμαι καλά και εγώ να σφυρίζω αδιάφορα. Είμαι πάρα πολύ καλά και αυτό φαίνεται”.

Στην ερώτηση αν ο Snik είναι τζέντλεμαν και ιππότης απάντησε αβίαστα πως… “Είναι ξεκάθαρα gentleman και ιππότης. Ο Δημήτρης είναι φανταστικός σύντροφος”.

Την καλύτερη απάντηση όμως την άφησε για μετά στην ερώτηση για το αν θα μπορούσε να τον παντρευτεί. “Ας μου το ζητήσει πρώτα και βλέπουμε…”, τόνισε χαρακτηριστικά για να καταλήξει:
“Είναι κάτι που μου έχει περάσει από το μυαλό. Είμαστε μισό χρόνο με τον Δημήτρη, αλλά περνάμε πολύ καλά και ταιριάζουμε απόλυτα”.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS