CELEBRITIESSHOWBIZΙνώ Αναστασιάδη: Οι τρυφερές ευχές της για τα γενέθλια της αδερφής της,...

Ινώ Αναστασιάδη: Οι τρυφερές ευχές της για τα γενέθλια της αδερφής της, Έλσας

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα Τετάρτη η κόρη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Έλσα Αναστασιάδη και από το πρωί άρχισε να δέχεται ευχές από φίλους και συγγενείς.

Μάλιστα η αγαπημένη της αδερφή, Ινώ, θέλησε να της ευχηθεί και διαδικτυακά ανεβάζοντας μια κοινή φωτογραφία τους από τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Τη φωτογραφία συνόδευσε με τα πιο όμορφα λόγια αγάπης για την αδερφή της:

«Χρόνια Πολλά στην πιο τέλεια αδελφούλα του κόσμου όλου @elsaanastasiades ! Ένα είναι να έχεις αδελφή @elsaanastasiades και άλλο είναι να έχεις μία αδελφή που είναι ο φύλακας Άγγελος, η φίλη σου, έναν άνθρωπο που σε αγαπά απέραντα και είναι ασταμάτητα δίπλα σου! Εγώ τα έχω όλα και είμαι η πιό τυχερή αδελφή του κόσμου όλου! Σε αγαπώ απέραντα και σου εύχομαι να είσαι πάντα δυνατή, υγειής και ευτυχισμένη γιατί πραγματικά το αξίζεις! Τυχεροί είναι εκείνοι που σε έχουν στη ζωή τους! Να σε χαιρόμαστε όλοι αγαπημένη μου! Σε ευχαριστώ για όλα, σε ευχαριστώ για την Αγάπη σου, για την θαλπωρή σου! Ευχαριστώ κάθε μέρα και νύχτα το Θεό που σε έχω στη ζωή μου! Είσαι ο Αγγελός μου, σε ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΠΕΡΑΝΤΑ!»

Δείτε εδώ την ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/BpTgK1olrn4/?taken-by=ino.n.anastasiades

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS