CELEBRITIESSHOWBIZΚαραβάτου - Κατσούλης: Οι φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου τους που...

Καραβάτου – Κατσούλης: Οι φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου τους που δεν είδαμε (εικόνες)

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης βάφτισαν τον δύο ετών γιο τους, Αρίωνα-Ιωάννη – το δεύτερο όνομα προς τιμήν του πατέρα της παρουσιάστριας, που έχει φύγει από τη ζωή.

Οι γονείς με τον μικρό και την πρωτότοκή τους, την 7χρονη Αέλια, έφτασαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό, όπου είχαν βαφτίσει και την κόρη τους. Χαμογελαστοί, αφού χαιρέτησαν τους προσκεκλημένους τους μπήκαν στο εσωτερικό του ναού, προκειμένου να ξεκινήσει το μυστήριο. Νονοί του Αρίωνα-Ιωάννη ήταν η Έλενα Χριστοπούλου, ο πρώτος ξάδερφος της Κατερίνας, Νίκος Κουριδάκης, και η επί χρόνια φίλη του Κρατερού, Ραχήλ Αθανασοπούλου.

Η Κατερίνα Καραβάτου, ευσυγκίνητη όπως είναι, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν ο μικρός έκανε «βουτιά» στην κολυμπήθρα. Με τον ίδιο τρόπο αντέδρασε και το πρωί της περασμένης Δευτέρας, όταν προβλήθηκε στην εκπομπή τους στο Star, «Στη Φωλιά των Κου-Κου», σχετικό ρεπορτάζ. H βάφτιση είχε παραδοσιακό χαρακτήρα –η παρουσιάστρια έχει κρητική καταγωγή– και αμέσως μετά το μυστήριο στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας ακούστηκαν κρητικές μουσικές, από Κρήτες που χόρευαν και έπαιζαν λύρα και λαγούτο. Η ευτυχισμένη μητέρα με τον νεοφώτιστο αγκαλιά και τον Κρατερό Κατσούλη ακολουθούσαν το ρυθμό, ενώ οι καλεσμένοι χειροκροτούσαν φωνάζοντας ευχές.

Η μπομπονιέρα ήταν πρωτότυπη, μια πάνινη τσάντα που περιείχε αλάτι και θυμάρι –που στην αρχαιότητα θεωρούνταν ότι έφερναν τύχη– ένα μπουκαλάκι ρακί και ένα CD. Μάλιστα, η ζωγραφιά πάνω στην τσάντα, ένα δελφίνι, ήταν της αδελφής του Αρίωνα-Ιωάννη, Αέλιας, ενώ ένα σηματάκι με κρητική λύρα και το μονόγραμμα «Α» ήταν ζωγραφισμένο από τον Κρατερό. Μαζί με τις μπομπονιέρες μοιράζονταν ξηροτήγανα και σκαλτσούνια, που είχαν στείλει από την Κρήτη οι θείες της Κατερίνας Καραβάτου.
Κατερίνα και Κρατερέ, να σας ζήσει!

  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS