CELEBRITIESSHOWBIZKασσιανή Λειψάκη: Πώς νιώθει που πήρε τη δεύτερη θέση στο «The Voice»;

Kασσιανή Λειψάκη: Πώς νιώθει που πήρε τη δεύτερη θέση στο «The Voice»;

Η Κασσιανή Λειψάκη ήταν το άτομο που αναμετρήθηκε μέχρι το τέλος με τον Κύπριο Γιάννη Μαργάρη για τον τίτλο του νικητή του «The Voice», ωστόσο ήρθε δεύτερη. Πώς νιώθει για το γεγονός αυτό; Μιλώντας στο περιοδικό «7 μέρες tv» λίγες μέρες μετά την αυλαία του talent show, αποκάλυψε ότι χαίρεται που έφθασε μέχρι το τέλος:

«Μόνο ευτυχισμένος και χαρούμενος θα μπορούσε να είναι κανείς φτάνοντας στον τελικό, πόσο μάλλον ανάμεσα από τόσες υπέροχες φωνές. Η αλήθεια είναι πως όταν δήλωνα συμμετοχή σε αυτό το σόου, δεν περίμενα ποτέ μια τέτοια εξέλιξη και αυτό με χαροποιεί ακόμα περισσότερο»

Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης για τον πανικό που επικράτησε στα social media τη βραδιά του τελικού ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο λέγοντας: «Τα σχόλια που είχαν χιούμορ τα αντιμετώπισα με χιούμορ, τα φανατισμένα, από όποια πλευρά και αν προέρχονται, με αδιαφορία. Η μουσική πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει»

Όσο για την όλη εμπειρία της στο «The Voice» ανέφερε ότι έκανε φιλίες πραγματικές: «οι αναμνήσεις που έχω από την πορεία μου στο «Voice» είναι όλες γλυκές και όμορφες. Πιστεύω πως δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι έκανα φιλίες πραγματικές που δεν περίμενα ποτέ να κάνω σε ένα σόου στην τηλεόραση»

Η πιο δύσκολη στιγμή για την ίδια στο σόου, ήταν αυτή των Battles: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έπρεπε να διαγωνιστώ με κάποιο μέλος από την ομάδα μου, στη φάση των Battles, με την οποία ήδη είχαμε δημιουργήσει μια πολύ όμορφη παρέα».

https://like.philenews.com/nikitis-tou-the-voice-o-kyprios-giannis-margaris/

 

https://like.philenews.com/ola-osa-eginan-ston-chthesino-teliko-tou-the-voice/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS