CELEBRITIESSHOWBIZΚατερίνα Καινούργιου: Γιατί κολακεύτηκε από τον Μάριο Πρίαμο;

Κατερίνα Καινούργιου: Γιατί κολακεύτηκε από τον Μάριο Πρίαμο;

H Kατερίνα Καινούργιου απασχόλησε πολύ τις ελληνικές ιστοσελίδες πριν από λίγους μήνες, όταν αποκάλυψε ότι μεταξύ Ντάνου και Μάριου Πρίαμου προτιμά τον Κύπριο.

Από τότε μέχρι σήμερα, είδαμε πολλές φορές το όνομά της και αυτό του Μάριου Πρίαμου στην ίδια πρόταση. Τους παρακολουθήσαμε μάλιστα να συναντιούνται στην Κύπρο και στην Ελλάδα, ν’ ανταλλάζουν φιλοφρονήσεις και μηνύματα και να καλούνται σε συνεντεύξεις τους ν’ απαντήσουν για τη γνωριμία τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Tv Μανία, η Κατερίνα Καινούργιου, κλήθηκε να απαντήσει τι πραγματικά συμβαίνει με τον Μάριο Πρίαμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε ποια φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου έκανε like o Μάριος Πρίαμος;

«Στην εκπομπή, σχολιάζαμε καθημερινά αποσπάσματα από το «Survivor». Οι περισσότερες παρουσιάστριες, έδειξαν την προτίμησή τους στον Ντάνο. Εγώ, τοποθετήθηκα ανοιχτά υπέρ του Μάριου. Μου άρεσε και εξωτερικά αλλά και η συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι. Αλλά, μέχρι εκεί. Κολακεύτηκα πολύ από τα όμορφα σχόλια που έκανε για μένα και όταν τον γνώρισα από κοντά, εντυπωσιάστηκα από το πόσο γλυκό και ευγενικό παιδί είναι.» δήλωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάριος Πρίαμος για την Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ξέρουμε πού θα μας βγάλει αυτό. Είναι όμορφη»

Μάλιστα, σε ερώτηση του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Χάμπαλη εάν θα τον έβλεπε σε μια καρέκλα δίπλα της στο πάνελ της εκπομπής της, εκείνη απάντησε: «Λες; Θα ’χε ενδιαφέρον, νομίζω!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι μηνύματα αντάλλαξαν o Μάριος Πρίαμος και η Κατερίνα Καινούριου;

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS