CELEBRITIESSHOWBIZΚατερίνα Καινούργιου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Κατερίνα Καινούργιου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Της Μαρένας Καδιγιαννοπούλου

Όταν ένα ζευγάρι έχει αγαπηθεί πολύ και ουσιαστικά, ακόμη και μετά από ένα χωρισμό θα βρει τη χαραμάδα η οποία θα το φέρει ξανά κοντά.

katerina-kainourgiou-3

Αυτή τη χαραμάδα φαίνεται πως βρήκαν πριν από την εκπνοή του 2015 η Κατερίνα Καινούργιου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, καθώς θέλησαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και να ξανατυλίξουν το κουβάρι του έρωτά τους από εκεί που το είχαν αφήσει.

katerinakainourgiou1

Μόνο που αυτή τη φορά, τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο επιχειρηματίας θέλουν να έχουν μια διακριτική διαχείριση, κυρίως σε ό,τι αφορά τις δικές τους δηλώσεις, κρατώντας τις προσωπικές τους στιγμές για τους ίδιους και για τους πολύ κοντινούς τους ανθρώπους.

katerinakainourgiou2

Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση μετά την επανασύνδεσή τους πριν από μερικές ημέρες, στα γενέθλια της συνεργάτιδας της Κατερίνας στο «Λόγω Tivi’s», Φωτεινής Πετρογιάννη, στο Rock ’n’ Roll. Μάλιστα, η Κατερίνα ανέβασε το ίδιο βράδυ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της, γράφοντας: «Μόνο αγάπη». Κι αυτό τα λέει όλα!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS