CELEBRITIESSHOWBIZΚατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Φωτογραφίες από τη λαμπερή βάφτιση του γιου τους

Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Φωτογραφίες από τη λαμπερή βάφτιση του γιου τους

Το ζευγάρι Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης βάφτισε το μικρό του γιο και φυσικά ήταν παρόντες πολλοί από τον εγχώριο καλλιτεχνικό χώρο. Το ιερό μυστήριο έλαβε χώρα στο Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβητό, ενώ την παράσταση δε μπορούσε να την κλέψει άλλος από τη μεγάλη του αδερφή Αέλια.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» αποφάσισαν να  δώσουν δύο ονόματα στο μοναχογιό τους, που είναι πλέον 2 ετών: Αρίωνας- Ιωάννης. Νονοί ανέλαβαν 3 άτομα, μεταξύ των οποίων η Έλενα Χριστοπούλου και δύο ακόμα πολύ καλοί φίλοι του ζευγαριού.

Η ίδια η Κατερίνα Καραβάτου στη Real Life όπου είχε δώσει συνέντευξη, είχε δηλώσει σχετικά με την απόφασή τους να δώσουν δύο ονόματα: «Θα τον βαφτίσουμε Αρίωνα-Ιωάννη. Το δεύτερο όνομα Ιωάννης, θα το δώσουμε από τον πατέρα μου, που έχει πεθάνει, αλλά θα τον φωνάζουμε Αρίωνα».

Έπειτα προσέθεσε: «Μετά το μυστήριο, έξω από τον ιερό ναό, θα τρατάρουμε κάτι τους καλεσμένους μας, όπως συνηθίζεται στις βαπτίσεις».

H λίστα των καλεσμένων Celebrity που παρέστησαν είναι μεγάλη, αφού το ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις με πολλούς του καλλιτεχνικού κύκλου. Μεταξύ άλλων, παρευρέθηκε η Αντιγόνη Ψυχράμη με τον Δημήτρη Μακαλιά, η Μαρία Ηλιάκη, η Μπέσσυ Μάλφα με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, η Κατερίνα Τσάβαλου και η οικογένειά της, ο Κώστας Αρζόγλου, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με τη δική του οικογένεια, η Αποστολία Ζώη, καθώς και αρκετά ακόμη λαμπερά πρόσωπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS