CELEBRITIESSHOWBIZΚατερίνα Βισέρη: Η ομοιότητα με τη Θεοδωρίδου & η αιχμή για τη...

Κατερίνα Βισέρη: Η ομοιότητα με τη Θεοδωρίδου & η αιχμή για τη Μέγκι

Ποια δυο κορίτσια θα φτάσουν στον τελικό του GNTM; Είναι τελικά δικηγόρος η Μέγκι;

Στα hater tweets απάντησε η Κατερίνα Βισέρη του Next Top Model λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το reality μόδας, στην κάμερα της «Φωλιάς των ΚουΚου».

Το 24χρονο μοντέλο και δικηγόρος έκανε τα προγνωστικά της για το ποια δυο κορίτσια θα βρεθούν στον τελικό, αναφέροντας την Ειρήνη Ερμίδου και την Εβελίνα Σκίτσκο. «Η Εβελίνα εργάζεται χρόνια στο χώρο, είναι έμπειρη. Η Ειρήνη τώρα μαθαίνει, εξελίσσεται, ξεκίνησε από το μηδέν και ίσως το αξίζει λίγο παραπάνω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To μεγάλο φαβορί του Greece’s Next Top Model έχει πει ένα τεράστιο ψέμα

Πώς σχολίασε την απίστευτη ομοιότητα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν μου το έχουν ξαναπεί, αλλά αρχίζω και εγώ και το παρατηρώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο σύντροφος της Γαρυφαλλιάς από το Greece’s Next top Model (εικόνες)

Σε ένα από τα tweets μάλιστα στο οποίο αναφερόταν πως υπάρχει δικηγόρος στο σπίτι του GNTM προκειμένου να λύσει το πρόβλημα ανάμεσα στην τριάδα και τα υπόλοιπα κορίτσια, η Κατερίνα Βισέρη απάντησε: «Ποια δικηγόρο εννοείτε; Τη Μέγκι ή εμένα; Εγώ μια χαρά μπορώ να τις αναλάβω, αλλά η Μέγκι δεν ξέρω. Είχε πει η κοπέλα ότι είναι δικηγόρος. Αλλά ζούσε Θεσσαλονίκη, εγώ δεν την έχω δει στη σχολή μου, δεν ξέρω σε τι σχολή τελείωσε».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS