CELEBRITIESSHOWBIZKim Kardashian: Δημοσίευσε φωτογραφία με θανατοποινίτη από τις φυλακές (pic)

Kim Kardashian: Δημοσίευσε φωτογραφία με θανατοποινίτη από τις φυλακές (pic)

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Κίμ Καρντάσιαν αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο της νομικής. Από τη στιγμή μάλιστα που πήρε αυτή την απόφαση, η τηλεπερσόνα δηλώνει ενθουσιασμένη με όσα μαθαίνει και ανακαλύπτει μέσα από την συγκεκριμένη επιστήμη.

Το βράδυ της Τρίτης 16 Ιουλίου μάλιστα, η Κιμ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από μια συνομιλία που είχε μέσω κάμερας με τον θανατοποινίτη Κέβιν Κιθ.

Στη λεζάντα μάλιστα της συγκεκριμένης φωτογραφίας, η Κιμ έγραψε: «Ο Kevin Keith κατηγορήθηκε  το 1994 για τριπλή ανθρωποκτονία στο Οχάιο και καταδικάστηκε σε θάνατο. Άκουσα την περίπτωση του Kevin Keith πέρυσι και όσο περισσότερο μαθαίνω για αυτό, τόσο περισσότερο πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να ακούσει τι πραγματικά συνέβη στον ίδιο!  Λίγες ημέρες πριν την εκτέλεσή του ο κυβερνήτης του Οχάιο άλλαξε την ποινή του και του χάρισε το δικαίωμα στη ζωή.

Είχα την ευχαρίστηση να δω και να συνομιλήσω με τον Kevin Keith μέσω μιας βιντεοκλήσης και έδειχνε να είναι τόσο εντυπωσιασμένος με τα προγράμματα που δημιούργησε στη φυλακή τα οποία σκοπό έχουν να βοηθήσουν τους άλλους και να τους κάνουν να νιώσουν καλύτερα με τους εαυτούς τους.  Έχουν βρεθεί τόσα πολλά αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητα του Kevin. Ελπίζω ότι η δικαιοσύνη θα αποδοθεί σύντομα και θα απελευθερωθεί.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή στο Instagram

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS