CELEBRITIESSHOWBIZΚωνσταντίνα Ευριπίδου - GNTM: Όσα αποκαλύπτει για δικό της μοντέλο, ο ρόλος...

Κωνσταντίνα Ευριπίδου – GNTM: Όσα αποκαλύπτει για δικό της μοντέλο, ο ρόλος της και οι κριτές

H ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera 96,8 σχολιάζει τη νέα σεζόν του GNTM.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μίλησε στο like.com.cy για την πρόταση από το GNTM 5, που αφορά ρόλο guest, ενώ σχολίασε τόσο την Βίκυ Καγιά όσο και την Σοφία Χατζηπαντελή. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ένα δικό της μοντέλο από τη σχολή της, πήγε στις οντισιόν και ενθουσίασε τους κριτές.

«Η Βίκυ Καγιά διαχρονική αξία, η Βίκυ Καγιά είναι το GNTM, λατρεύω το πόσο chic και το πόσο εντυπωσιακή είναι. Η Σοφία Χατζηπαντελή μια μορφή που κέρδισε πάρα πολλές εντυπώσεις με την ειλικρίνειά της, μου άρεσε πάρα πολύ, την παρακολουθώ στο instagram εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η καθεμία έχει διαφορετική νότα στο παιχνίδι και μου αρέσει πολύ να τις βλέπω μαζί.»

Ο ρόλος ως quest στο GNTM

«Είχα κάνει μία συνάντηση με το κανάλι, μια πάρα πολύ όμορφη κουβέντα η οποία μας έφερε πάρα πολύ κοντά για τον δικό μου ρόλο. Τώρα αν θα είναι σε αυτό τον κύκλο, ή σε επόμενο κύκλο, δεν εξαρτάται από εμένα, αν θα ήταν κάτι που εξαρατάται από εμένα θα ήμουν ήδη εκεί, αν θα με δείτε,  θα με δείτε ως guest.»

Το μοντέλο από την σχολή της που πέρασε στο σπίτι

Μάλιστα αποκαλύπτει ότι στις auditions είδαμε και ενα δικό της μοντέλο από το fashion workshop της. «Ένα δικό μου κορίτσι πέρασε στο σπίτι και για προσωπικούς της λόγους τελευταία στιγμή δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι»

Δείτε όσα αποκάλυψε στο like.com.cy:

View this post on Instagram

A post shared by Like.com.cy (@like_com_cy)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS