CELEBRITIESSHOWBIZΚωνσταντίνα Ευριπίδου: Η αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της (εικόνες)

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της (εικόνες)

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου αγαπά ιδιαίτερα τη μόδα και το styling και γι’αυτό φροντίζει ιδιαίτερα τις εμφανίσεις της. Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο αφού η παρουσιάστρια ασχολείται και επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας και γνωρίζει καλά τους ενδυματολογικούς κανόνες.

Καθημερινά στην εκπομπή της εμφανίζεται με ξεχωριστά outfits, έντονα επηρεασμένα από τις τελευταίες τάσεις που κυριαρχούν στις πασαρέλες, αλλά χωρίς να λείπουν οι προσωπικές της στιλιστικές πινελιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Πώς βαθμολογούμε τις εμφανίσεις της στο «Όλα για Σένα»;

Επιπλέον η παρουσιάστρια τολμάει να κάνει πειραματισμούς στα μαλλιά της, αφού καθημερινά εμφανίζεται με διαφορετικά χτενίσματα που προσδίδουν στιλ στη συνολική εμφάνισή της. Κάποτε τα μαλλιά της είναι λιτά, άλλοτε πιασμένα και άλλοτε πάλι, διάφορα αξεσουάρ διακοσμούν όμορφα το κεφάλι της, όπως κορδέλες ή τουρμπάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέσα στο υπέροχο καμαρίνι της Κωνσταντίνας Ευριπίδου (βίντεο)

Αυτή τη φορά η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram, όπου ξεχωρίζει το vague χτένισμά της σε κοντό καρέ. Πρόκεται για ένα hairstyle που δεν μας έχει συνηθίσει, αφού δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα μακριά μαλλιά.

Δείτε εδώ την ανάρτησή της:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS