CELEBRITIESSHOWBIZΚωνσταντίνα Ευριπίδου: Τα υπονοούμενα των συνεργατών της για δεύτερη εγκυμοσύνη

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Τα υπονοούμενα των συνεργατών της για δεύτερη εγκυμοσύνη

Την επιθυμία της να αποκτήσει και δεύτερο παιδί εξέφρασε από τον αέρα της εκπομπής της η παρουσιάστρια του «Όλα για Σένα», Κωνσταντίνα Ευριπίδου, ενώ την ίδια ώρα ο στενός συνεργάτης της, Νικόλας Ιωαννίδης, τη ρώτησε μήπως έχει κάτι ευχάριστο να ανακοινώσει.

Μιλώντας στην εκπομπή της τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου για τα οφέλη του μητρικού θηλασμού η παρουσιάστρια του «Όλα για Σένα»,  δήλωσε στον αέρα ότι πρέπει να θυμηθεί όλες τις λεπτομέρειες και διαδικασίες του θηλασμού και της φύλαξης μητρικού γάλακτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Κωνσταντίνα Ευριπίδου – Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Γιατί ονόμασαν την κόρη τους «Αριάδνη»;

Άμεσα ο στενός συνεργάτης την ρώτησε γιατί πρέπει να τα θυμηθεί, αφήνοντας σαφείς υπόνοιες μήπως έχει κάτι να ανακοινώσει.

Η Κωνσταντίνα τότε του είπε ότι πρέπει να τα θυμηθεί γιατί θέλει κάνει και άλλο παιδί. Προσθέτοντας στο τέλος, ότι αυτό θα συμβεί κάποια στιγμή…

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο σύζυγός της, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, οι οποίοι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο βιώνουν όμορφες στιγμές με την κορούλα τους Αριάδνη, όπως όλα δείχνουν, κάνουν σκέψεις για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS