CELEBRITIESSHOWBIZΚωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Έχω βιώσει ενδοοικογενειακή βία. Από ντροπή δεν μίλησα»

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Έχω βιώσει ενδοοικογενειακή βία. Από ντροπή δεν μίλησα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Εμείς» βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Ο τραγουδιστής συνομίλησε με τη Χριστίνα Λαμπίρη για τα επαγγλεματικά του σχέδια, αλλά και προχώρησε σε αποκαλύψεις για την παιδική του ηλικία.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην κακή σχέση που είχε με τον πατέρα του αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που βίωνε ως παιδί μέσα στο σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου: Πώς έμαθε ότι δεν θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;

«Με τον πατέρα μου δεν μιλούσαμε για πάρα πολλά χρόνια. Αλλά όταν έφευγε από τη ζωή έπρεπε να του μιλήσω. Το είχε ανάγκη και έπρεπε να σεβαστώ έναν άνθρωπο που έφευγε από τη ζωή. Κράτησα τις καλές στιγμές. Λίγες. Πάρα πολύ λίγες, δυστυχώς και πονάει αυτό. Πιστεύω ότι εκείνες τις στιγμές κατάλαβε τα λάθη του», είπε στην εκπομπή Εμείς και συνέχισε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνος Χριστοφόρου – Δέσποινα Ολυμπίου: Μια πραγματική φιλία

«Έχω βιώσει ενδοοικογενειακή βία. Οι γονείς πρέπει να το καταλάβουν πρώτα ότι είναι υπεύθυνοι μπροστά στα παιδιά. Κι ένα πράγμα θα πω που είναι το πιο σημαντικό, τα παιδιά τα ίδια να μιλάνε, να ζητάνε βοήθεια. Γιατί στο τέλος αυτοί θα πληρώσουν, η δική τους ψυχή θα τραυματιστεί ανεπανόρθωτα. Εγώ έκανα πάρα πολλά χρόνια να μιλήσω. Θες από ντροπή; Και δεν ένιωθα καθόλου άνετα», είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS