CELEBRITIESSHOWBIZΚωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Μας συστήνει την οικογένειά του! Backstage από τη φωτογράφηση

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Μας συστήνει την οικογένειά του! Backstage από τη φωτογράφηση

Backstage από τη φωτογράφηση τους στο περιοδικό OMIKRON που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου. 

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευκαιρία στον κόσμο από το να παντρεύεσαι την καλύτερη σου φίλη», είχε γράψει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, πριν από ένα χρόνο σε ανάρτηση του με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, με την Ειρήνη Σοφοκλέους. Τον περασμένο Οκτώβριο, το ζευγάρι έχει συμπληρώσει δέκα χρόνια γάμου, ενώ εδώ και πέντε χρόνια, την ευτυχία τους έχει ολοκληρώσει με την παρουσία του ο γιος τους, Γιώργος. 

«Γίναμε τρεις μα για πάντα θα είμαστε ένα», είχε γράψει σε μια άλλη στιγμή ο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης που είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός και εκφραστικός στις αναρτήσεις που απευθύνεται στη σύζυγό του. «Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για όσα μου έχεις δώσει. Είμαι τυχερός που σε έχω στη ζωή μου. Για όλες τις στιγμές που έχεις ομορφύνει και για όσα μου έχεις προσφέρει», γράφει σε μια άλλη ανάρτηση, την ημέρα που η σύζυγος του γιόρταζε. 

Le

Την περασμένη Δευτέρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις των καθηκόντων του προκειμένου να μας συστήσει την οικογένειά του.  Μαζί με τη σύζυγο του Ειρήνη και τον μικρό Γιώργο, φόρεσαν τα καλά τους και αφέθηκαν στα χέρια της ομάδας του περιοδικού Omikron για μια φωτογράφηση -την πρώτη τους οικογενειακή, αν δεν κάνουμε λάθος- που θα δημοσιευτεί στο νέο,  γιορτινό τεύχος του περιοδικού, που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου.  «Η Ειρήνη και ο Γιώργος το ευχαριστήθηκαν περισσότερο, ήταν πιο χαλαροί και το απόλαυσαν, ενώ εγώ ήμουν λιγάκι σφιγμένος», εκμυστηρεύτηκε ο Κωσνατίνος Λετυμπιώτης στο τέλος της φωτογράφησης , μετά από αρκετές λήψεις, όταν κάπως αποκαμωμένος και ανακουφισμένος, έγειρε σε μια πολυθρόνα χαμογελαστός.  Στη συνέντευξη που συνοδεύει την οικογενειακή φωτογράφηση –με τον μικρό Γιώργο να κλέβει ξεκάθαρα την παράσταση από τους γοητευτικούς γονείς του-  ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, μιλά για τους πιο κοντινούς του ανθρώπους, όσα τον καθόρισαν και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής και του χαρακτήρα του.

Om2

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS