CELEBRITIESSHOWBIZΚωνσταντίνος Βασάλος: Ο πατέρας του ξέσπασε για την πρώην σύντροφο του γιου...

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ο πατέρας του ξέσπασε για την πρώην σύντροφο του γιου του

Mια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα «Ειδήσεις», ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου, Γιάννης, μιλώντας για όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό που ο γιος του βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

Ανάμεσα στα άλλα μίλησε και για το πώς ένιωσε όταν ο γιος του πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στο «Survivor».

«Είμαι περήφανος για τον γιο μου! Όταν μου ανακοίνωσε πως θα μπει στο παιχνίδι, ήμουν επιφυλακτικός. Το θεώρησα κόντρα στην αθλητική εξέλιξή του και από την άλλη δεν ήξερα πόσο αξιοκρατικό θα ήταν. Όμως είναι αληθινός, πειθαρχημένος, δεν είναι ανταγωνιστικός με την ομάδα του, δείχνει πως έχει γερές βάσεις ως προσωπικότητα και είναι η ήρεμη δύναμη!».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια κιλών του γιου του, επισημαίνοντας τα εξής: «Έχει χάσει τουλάχιστον οκτώ κιλά. Καθημερινά έτρωγε έξι γεύματα για να συντηρήσει το μυϊκό του σύστημα και τώρα τρέφεται με ό,τι βρίσκει. Είναι σαν ένα αυτοκίνητο που τώρα παίρνει ενέργεια!».

Ο κ. Γιάννης Βασάλος στη συνέντευξή του δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τσακωμό με τις δυο κοπέλες που υποστήριζαν ότι ήταν σε σχέση με το γιο του:

«Στενοχωρήθηκα πολύ. Όταν απουσιάζει ο άλλος, δεν βγαίνεις να διεκδικήσεις τίτλους και σχέσεις. Κάποιες επιζητούσαν να πέσουν πάνω τους τα φωτά της δημοσιότητας. Ο Κωνσταντίνος έχει ανάγκη από σωστή προβολή και όχι αυτή του καρδιοκατακτητή!».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS