CELEBRITIESSHOWBIZΚόπηκε το ριάλιτι της Κάλιας Ελευθερίου - Δείτε γιατί (εικόνες)

Κόπηκε το ριάλιτι της Κάλιας Ελευθερίου – Δείτε γιατί (εικόνες)

Σε ριάλιτι 30 επεισοδίων που αφηγείται την ιστορία δύο κοριτσιών που αφήνουν πίσω την καθημερινότητά τους και ξεκινούν για ένα ταξίδι εξερεύνησης και περιπέτειας, χωρίς όμως να χρησιμοποιούν τα συμβατικά μέσα διακίνησης, έλαβαν μέρος η Κάλια Ελευθερίου και η Φραντζέσκα Θεοδωροπούλου.

Ωστόσο, τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν μέσα σε 15 ημέρες, νωρίτερα δηλαδή από τον προβλεπόμενο χρόνο. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν τα αναμενόμενα και έτσι οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν την ολοκλήρωση του ριάλιτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Κάλια Ελευθερίου σε ριάλιτι – Όλες οι πληροφορίες

Oι δυο γυναίκες, λοιπόν, άφησαν πίσω τους την περιδιάβασή τους και επέστρεψαν στην καθημερινότητά τους και στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης, οι δυο πρώην παίκτριες του ριάλιτι φόρεσαν τα καλά τους και βρέθηκαν σε γνωστό μπαράκι στη Λευκωσία.

Το στιγμιότυπο από τη βραδινή έξοδό τους μοιράστηκε η Φραντζέσκα Θεοδωροπούλου με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

Όπως φαίνεται και στην πιο κάτω φωτογραφία, οι δυο γυναίκες δείχνουν ανανεωμένες και λαμπερές μετά την επιστροφή τους στην πόλη.

https://www.instagram.com/p/BaXUjHzFzib/?hl=en&taken-by=francesca_theodoropoulou

Μάλιστα η Φραντζέσκα Θεοδωροπούλου ανέβασε ένα βίντεο στα social media από γνωστό ζαχαροπλαστείο το οποίο επισκέφτηκε σχολιάζοντας έντονα πόσο πολύ τις έλειψαν εδώ και 15 μέρες οι διάφορες λιχουδιές.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS