CELEBRITIESSHOWBIZΚώστας Βουτσάς - Αλίκη Κατσαβού: Το άλμπουμ του γάμου τους

Κώστας Βουτσάς – Αλίκη Κατσαβού: Το άλμπουμ του γάμου τους

«Τη θέλεις την Αλίκη για γυναίκα σου;». Η απάντηση του Κώστα Βουτσά στην ερώτηση του δημάρχου Αθηναίων, ο οποίος τέλεσε τον πολιτικό γάμο του ηθοποιού με την αγαπημένη του, Αλίκη Κατσαβού, το περασμένο Σάββατο, ήταν ακαριαία: «Πολύ, μα πάρα πολύ τη θέλω»!

voutsas1

Το ζευγάρι έφτασε μαζί στο Δημαρχείο, συνοδευόμενο από τις δύο κουμπάρες του, Μάρθα Καραγιάννη και Ντόρα Δούμα. Εκεί τους υποδέχτηκε πλήθος κόσμου, φίλοι και των δύο, συνάδελφοί τους αλλά και θαυμαστές του μεγάλου Έλληνα κωμικού, που θέλησαν να είναι μάρτυρες στον τέταρτο γάμο του.

voutsas9

Η Αλίκη Κατσαβού, η οποία διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έλαμπε από ευτυχία μέσα στο λευκό- ροζ νυφικό που δημιούργησε ο Πάρης Βαλταδώρος, ενώ ο Κώστας Βουτσάς επέλεξε μαύρο κοστούμι, μαύρα αθλητικά παπούτσια, λευκό πουκάμισο και bright blue γραβάτα, ενώ στην ίδια απόχρωση ήταν τα κοκάλινα γυαλιά του.

voutsas2

Το ζευγάρι χαμογελούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής, ενώ μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Έρρικα Μπρόγιερ (με την οποία είχαν παντρευτεί πριν από 50 χρόνια, το 1965) με την κόρη που απέκτησαν μαζί, Σάντρα.

voutsas8

Μάλιστα, η Έρρικα Μπρόγιερ, η οποία τρέφει μεγάλη αγάπη στον ηθοποιό, ήταν πολύ συγκινημένη, ενώ και η Σάντρα Βουτσά έδειχνε χαρούμενη για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην προσωπική ζωή του πατέρα της.

voutsas7

Απούσες, ωστόσο, ήταν οι δύο κόρες που έχει αποκτήσει ο ηθοποιός από το γάμο του με τη Θεανώ Παπασπύρου, καθώς η Θεοδώρα βρίσκεται στην Ολλανδία, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, και η Νικολέττα μόλις πριν από ένα μήνα έγινε μητέρα, χαρίζοντας στον Κώστα Βουτσά το πρώτο του εγγόνι.

voutsas4

Οι καλεσμένοι γλυκάθηκαν με μακαρόν από το «Fresh», ωστόσο δεν ακολούθησε γαμήλιο γλέντι, καθώς ο νεόνυμφος πέρασε το βράδυ του με το θίασο της παράστασης «Σμύρνη μου Αγαπημένη», στη σκηνή του «Θέατρον», που έδωσε σύσσωμος το «παρών» στο γάμο.

voutsas5

Όπως δήλωσε, όμως, αυτό που περιμένει με ανυπομονησία είναι ο γιος του: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος και τώρα περιμένουμε το Φοίβο μας».

Μελίνα Κολιτσοπούλου

voutsas3

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS