CELEBRITIESSHOWBIZΚόβεται ή όχι η «Μουρμούρα»;

Κόβεται ή όχι η «Μουρμούρα»;

Διόλου ευοίωνο δείχνει να είναι το μέλλον της τηλεοπτικής σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», καθώς για τα νούμερα τηλεθέασης ισχύει αυτό που λένε… κάθε πέρσι και καλύτερα. Πώς τοποθετείται το κανάλι στις φήμες για πρόωρη ολοκλήρωση του κύκλου προβολής της;

Tα νέα ζευγάρια για ακόμα μία φορά δεν κατάφεραν να κερδίσουν το κοινό (με την αποχώρηση Βλάχου-Τριανταφυλλίδου κανένα νέο ζευγάρι δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά), με τη σειρά να τερματίζει τελευταία στην κούρσα της τηλεθέασης σχεδόν κάθε εβδομάδα.

Τα ριάλιτι και τα μουσικά σόου έχουν μπει για τα καλά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα η μυθοπλασία να περνά κρίση και να αδυνατεί να «χτυπήσει» τα νούμερα του παρελθόντος. Έτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Secret, πιθανότατα η «Μουρμούρα» να ρίξει αυλαία τον Ιανουάριο, με τον ALPHA να αναζητά μια ξένη σειρά χαμηλού κόστους που θα πάρει τη θέση της στο πρόγραμμα της βραδινής ζώνης. Σύμφωνα με την εφημερίδα, μάλιστα, το κανάλι της Κάντζας έχει ήδη ξεχωρίσει ορισμένες παραγωγές και προχωράει κανονικά τις διαδικασίες ώστε να ολοκληρωθεί η σειρά και να βρεθεί η ξένη παραγωγή που θα την αντικαταστήσει.

Μια αχτίδα φωτός για τους χιλιάδες φίλους της «Μουρμούρας» δίνει η δεύτερη τάση που επικρατεί στον Alpha. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν στελέχη που θεωρούν ότι θα είναι άκομψο και ασεβές προς την ιστορία της σειράς και τους συντελεστές της να μην της επιτρέψουν να ολοκληρωθεί κανονικά και με αξιοπρέπεια, όπως της αρμόζει. Άλλωστε, μιλάμε για τη σειρά που απογείωσε τον Alpha και τον έφερε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης τη χρονιά που ξεκίνησε, με τα 50άρια και 60άρια που σημείωνε. Υπάρχει και αυτή η τάση, λοιπόν, η οποία όμως δείχνει να είναι μειοψηφική.

Όπως και να ‘χει, είναι θέμα λίγων ημερών η λήψη οριστικής απόφασης και να δούμε αν όντως πέσουν οι τίτλοι τέλους της αγαπημένης σειράς. Τις φήμες και τα δημοσιεύματα ότι η σειρά θα κατεβάσει ρολά μέχρι τον Ιανουάριο έρχεται να διαψεύσει το κανάλι. Σε επικοινωνία που είχαμε με εκπρόσωπό του, ανέφερε ότι όλα όσα δημοσιεύονται το τελευταίο διάστημα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας κάποιων δημοσιογράφων που θέλουν να δημιουργήσουν καταστάσεις ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι η σειρά θα ολοκληρώσει κανονικά τον κύκλο προβολής της, ό,τι αρχικά είχε συμφωνηθεί με την εταιρία παραγωγής και όλους όσοι συμμετέχουν σε αυτή.

Πάντως, τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς στην Κύπρο δεν δικαιολογούν το «κόψιμο» της παραγωγής, καθώς με την ενσωμάτωση ενός πέμπτου ζευγαριού, της Χριστιάνας Αρτεμίου και του Μιχάλη Σοφοκλέους, διπλασίασε τα ποσοστά τηλεθέασης της με τους ιθύνοντες του Alpha Ελλάδος να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο προβολής του τρίτου επεισοδίου της «Μουρμούρας» και στην ελληνική τηλεόραση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS