CELEBRITIESSHOWBIZΚύπρια ηθοποιός που νίκησε τον καρκίνο θα γίνει μανούλα πρώτη φορά (εικόνες)

Κύπρια ηθοποιός που νίκησε τον καρκίνο θα γίνει μανούλα πρώτη φορά (εικόνες)

Τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τις σειρές «Χωρίς εσένα» και «Πέντε κλειδιά», ενώ το καλοκαίρι την παρακολουθήσαμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας πλάι στον αγαπημένο της, Αντώνη Γεωργιάδη.

Η πρόταση γάμου, μάλιστα, που της έκανε ο σύντροφός της είχε καντάδες, όργανα, μουσική, όλα μαζί σε ένα ρομαντικό σκηνικό που έφτιαξε ο επιχειρηματίας για την περίσταση.

Τόσο η πρόταση, όσο και ο γάμος του ζευγαριού, που έγινε τον Ιούνιο στη Λάρνακα, έκανε το γύρο των κυπριακών αλλά και των ελληνικών ιστοσελίδων.

Ο λόγος για την Όλγα Ασσιώτου, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε μέσω των social media με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Η πιο τέλεια μαυρόασπρη ταινία που μπορείς να δεις,να κλαις και να γελάς ταυτόχρονα είναι αυτή. Καλώς να στεριώσεις μικρό μας θαυματάκι! 10 χρόνια cancer free!!! Because you choose the wrong girl!!!» έγραψε, αναφερόμενη στο παιδάκι που περιμένει και στα 10 χρόνια μακριά από τον καρκίνο.

Η ηθοποιός είχε έρθει αντιμέτωπη με τον καρκίνο όταν ήταν 18 χρονών, αλλά κατάφερε να τον νικήσει και να προχωρήσει με τη ζωή της, πιο δυνατή από ποτέ.

Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμά της:

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS