CELEBRITIESSHOWBIZΚύπρια παίκτρια του GNTM ξέσπασε σε κλάματα για τη μεγάλη αλλαγή στα...

Κύπρια παίκτρια του GNTM ξέσπασε σε κλάματα για τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της

Το επεισόδιο της Δευτέρας στο GNTM ξεκίνησε με τη μέντορα των κοριτσιών να μπαίνει στο σπίτι και να τα ενημερώνει για τις αλλαγές που θα κάνουν στην εμφάνισή τους.

Στη συνέχεια, η Έλενα Χριστοπούλου τους έδειξε πορτρέτα διάσημων γυναικών λέγοντας τους ότι η κάθε φωτογραφία αντιστοιχεί και σε μια κοπέλα, η οποία θα υιοθετήσει το συγκεκριμένο στιλ μαλλιών που βλέπει.

Οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες, αφου αρκετές από τις κοπέλες, δεν περίμεναν με τίποτα τα όσα άκουσαν από την Έλενα Χριστοπούλου, αφού αργότερα θα έπρεπε να κόψουν, αλλά και να βάψουν τα μαλλιά τους.

Σε κλάματα ξέσπασε η Εβελίνα Σκίτσκο από την Κύπρο, η οποία βλέποντας το look το οποίο είχε αποφασιστεί για εκείνη, ξέσπασε σε κλάματα, φανερά δυσαρεστημένη. Η Έλενα Χριστοπούλου της ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει το στιλ μαλλιών του διάσημου μοντέλου Anja Rubik, αλλά η ίδια ήταν αρνητική. «Δεν θέλω άλλα κλάματα, με έχετε τρελάνει», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Λίγο αργότερα η Εβελίνα δήλωσε για το ξέσπασμά της: «Ξέσπασα σε κλάματα, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Δεν σκεφτόμουν τίποτα. Το πήρα πάρα πολύ άσχημα, χειρότερα απ΄ότι πίστευα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS