CELEBRITIESSHOWBIZΚύπριος επιχειρηματίας παντρεύεται και περιμένει το πρώτο του παιδί!

Κύπριος επιχειρηματίας παντρεύεται και περιμένει το πρώτο του παιδί!

Ορκισμένος εργένης και πολύφερνος μέχρι πρότινος γαμπρός, ο ιδρυτής της Easyjet ετοιμάζεται στα 51 του χρόνια, όπως όλα δείχνουν, να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του σύντροφο και να καλωσορίσει, σε περίπου έξι μήνες, στον κόσμο το πρώτο παιδί του.

Από τον Νάσο Σιδέρη

Ο Στέλιος Χατζηωιάννου, ιδρυτής της Easyjet και πατριάρχης του brand «easy» δεν συνηθίζει να απασχολεί τα media για τις σχέσεις του. Αυτά μέχρι τώρα. Διότι, εδώ και πολύ καιρό τη ζωή του, εκτός από τις μπίζνες δισεκατομμυρίων, μονοπωλεί μια Ιρλανδή αρχιτέκτονας. H Orla Murphy είναι η γυναίκα που δυνητικά θα μπορούσε να τον βάλει να ξυρίσει και το μουστάκι του, εάν και εφόσον διέθετε, αφού σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι εκείνη που θα κάνει τον Χατζηιωάννου να απαρνηθεί τις χάρες και τις χαρές της εργένικης ζωής και να υπηρετήσει στα 51 του χρόνια τον ρόλο του αφοσιωμένου συζύγου, αλλά και του πατέρα. Η σύντροφος του Κύπριου μεγιστάνα, γιου του βασιλιά των τάνκερ, Λουκά Χατζηιωάννου, κυοφορεί το πρώτο παιδί τους, το οποίο πρόκειται να έρθει στον κόσμο σε περίπου έξι μήνες.

Από τις μπίζνες και τα πάρτι στις πάνες-βρακάκι
Η ζωή για τον Χατζηιωάννου ήταν μέχρι τώρα -μετά τις ατέλειωτες ώρες σκληρής δουλειάς- κι ένα μεγάλο πάρτι. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να γνωρίσει αλλού τη γυναίκα της ζωής του παρά σε μια από τις μυθικές κοσμικές συνάξεις που συνηθίζει να διοργανώνει στον μόνιμο τόπο κατοικίας του, το Μονακό. Μάλιστα, η γνωριμία του Mr Easy με την αεικίνητη αρχιτέκτονα δεν είναι καινούρια, αλλά μετρά ήδη τρία χρόνια. Αν και οι δυο τους απέφευγαν μεθοδικά τις κοινές εμφανίσεις, προκειμένου να μην κάνουν τη σχέση τους βορά στο διεθνή Τύπο, φαίνεται ότι πλέον είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι για το επόμενο, μεγάλο βήμα στην κοινή πια ζωή τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί σε κοσμικό κάλεσμα του Πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, ενώ ο κεραυνοβόλος, όπως θρυλείται, έρωτάς τους είναι πλέον ώριμος και πληροί τις προϋποθέσεις για να μετασχηματιστεί σε γάμο με τα όλα του. Άλλωστε, ο ερχομός στον κόσμο του γόνου της δυναστείας Χατζηιωάννου επισπεύδει από μόνος του τις εξελίξεις.


Πριν από λίγες εβδομάδες ο Χατζηιωάννου επισκέφτηκε μαζί με τη σύντροφό του την Ελλάδα. Ο σκοπός δεν ήταν άλλος από το να συστήσει τη μέλλουσα σύζυγό του στη μητέρα του, σύμφωνα και με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και της δημοσιογράφου Μαρίας Λεμονιά. Η Νέδη Χατζηιωάννου, χήρα του αείμνηστου Λουκά Χατζηιωάννου από τον ορεινό Πεδουλά, υποδέχτηκε τον γιο και τη μέλλουσα νύφη της συγκινημένη, πράγμα απολύτως λογικό αφού σε αυτή την οικογενειακή συνάντηση πληροφορήθηκε ότι σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνει γιαγιά. Το ευτυχισμένο ζευγάρι έφυγε από την Ελλάδα με προορισμό το πριγκιπάτο της νότιας Γαλλίας με τις αποσκευές του κατά τι βαρύτερες, αφού μαζί τους είχαν λάβει την ευχή της μητέρας του Χατζηιωάννου.

Ό,τι παίρνεις… δίνεις
Πάντως, όσοι γνωρίζουν τον δαιμόνιο και ικανότατο Κύπριο επιχειρηματία πιστεύουν ότι ο ρόλος του συζύγου και του πατέρα θα του ταιριάζει γάντι, αφού εκτός από θρυλικός στους κοσμικούς κύκλους playboy είναι κι ένας ευσυνείδητος, ευαίσθητος άνθρωπος με αξιοπρόσεχτη φιλανθρωπική δράση – και όχι μόνο στην Κύπρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κύπριος μεγιστάνας, η περιουσία του οποίου υπολογίζεται από το Forbes στο 1,63 δισεκατομμύρια δολάρια, έχει συνταχθεί με το Giving Pledge, τη δέσμευση δηλαδή των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο να διαθέτουν μεγάλο μέρος του πλούτου τους σε δράσεις για το κοινωνικό καλό. Τα φιλανθρωπικά projects του Χατζηιωάννου σε Ελλάδα, Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο κυρίως, απορροφούν το 1/4 του ετήσιου εισοδήματός του.
Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις κι αυτό στην περίπτωση του Mr Easy επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας. Playboy αλλά και sir, δυναμικός, πρωτοπόρος επιχειρηματίας αλλά και φιλάνθρωπος, αλλοτινό party animal και σύντροφος διάσημων κυριών, όπως η Dannii Minogue, αδελφή της Kylie, αλλά και η πάλαι ποτέ Μις Μεγάλη Βρετανία Brooke Johnston, αλλά και έτοιμος πια να «νοικοκυρευτεί» και να υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο παιδί του, τον γόνο μιας δυναστείας την οποία ο ίδιος όχι απλώς παρέλαβε από τον πατέρα του αλλά εξακολουθεί με μεθοδικότητα και όραμα να αναπτύσσει.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS