CELEBRITIESSHOWBIZ«Κυρία Αριστοτέλους, η ταπεινή μου άποψη είναι πως μπορεί κατά βάθος να...

«Κυρία Αριστοτέλους, η ταπεινή μου άποψη είναι πως μπορεί κατά βάθος να υποκρίνεστε…»

Το παράπονό του ότι δεν τον φιλοξένησε στην εκπομπή της η Χριστιάνα Αριστοτέλους αλλά και άλλες Κύπριες παρουσιάστριες όπως η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η Γιώτα Κουφαλίδου, εξέφρασε ο Κύπριος συγγραφέας Μάριος Φρίξου στην εκπομπή «Άνω Κάτω» του PLUS TV.

O συγγραφέας είπε συγκεκριμένα ότι επικοινώνησε με την καθεμία από τις εκπομπές προκειμένου να μιλήσει για το νέο του βιβλίο και τον φιλανθρωπικό σκοπό που θέλει να στηρίξει με τα έσοδα από τις πωλήσεις του, αλλά αρνήθηκαν να τον καλέσουν.

Μετά το παράπονο που εξέφρασε δημοσίως, επικοινώνησε μαζί του η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο συγγραφέας, όχι μόνο δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη συζήτησή τους αλλά έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά με ένα νέο ποστ του:

«Με πήρε τηλέφωνο η Αριστοτέλους. Οι λοιπές Ευριπίδου και Κουφαλίδου και ο Χάματσος χεσμένο με έχουν. Αν και ευγενικό εκ μέρους της, η ίδια άρχισε να μου λέει μεταξύ άλλων, για τη θεματολογία της εκπομπής της, ότι εν τέλει μπορεί να μην κολλώ ενώ παράλληλα μπορεί να “είμαι ο πιο αξιόλογος άνθρωπος της Κύπρου”… Κι εμένα κα Αριστοτέλους η ταπεινή μου άποψη είναι πώς μπορεί κατά βάθος να υποκρίνεστε. Μου είπατε επίσης ότι, τουλάχιστον εσύ δεν με εκμεταλλεύτηκες τηλεοπτικώς τον καιρό του γάμου μου και μετά με ξέχασες.. Αναρωτιέμαι, αν εσείς βλέπετε δηλαδή ότι τα κανάλια σ’ ένα κοινωνικό-επαναστατικό αγώνα μου που τον προέβαλαν εκμεταλλεύτηκαν καταστάσεις;; Τουλάχιστον όχι όλοι οφείλω να σας ομολογήσω.. Όσον αφορά στο γεγονός ότι έχετε συγκεκριμένη συνεργασία με εταιρεία για τα βιβλία, τυγχάνει να έχουμε την ίδια ακριβώς. Για τις φιλανθρωπικές εκστρατείες για τα μικρά Κυπριόπουλα, τουλάχιστον οι δικές μου έχουν περισσότερη εντιμότητα και προκαλώ τον οποιονδήποτε να βγει να με αμφισβητήσει… »

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS