CELEBRITIESSHOWBIZLady Gaga: Η πολυτελής έπαυλη της στο Malibu

Lady Gaga: Η πολυτελής έπαυλη της στο Malibu

Aν τυχαίνει να έχετε δει το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Lady Gaga, Gaga: Five Foot Two, σίγουρα έχετε πάρει μια ιδέα για το σπίτι το οποίο η σταρ επέλεξε για ησυχαστήριο της. Στην παραθαλάσσια αυτή έπαυλη στο Malibu της Καλιφόρνια, που η τραγουδίστρια αγόρασε το 2014 έναντι $22.5, έγινε και το ραντεβού της με τον Brandley Cooper, που της προσέφερε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία A Star Is Born. Η ίδια η Gaga λέει γι’ αυτό: «Είναι το καταφύγιό μου, μια όαση γαλήνης. Το τσιγγάνικο παλάτι μου».

Τα χαρακτηριστικά του σπιτιού:
Το 950 τ.μ. «Παλάτι» της Gaga εκτείνεται σ’ ένα κτήμα 25 στρεμμάτων δίπλα στη Zuma Beach. Διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, 7 μπάνια, και μοναδική θέα στον ωκεανό. Το σαλόνι και η τραπεζαρία στον κάτω όροφο είναι ενιαία, ενώ τα ξύλινα δοκάρια που συνθέτουν την αρχιτεκτονική του χώρου δημιουργού μια rustic ατμόσφαιρα. Στον επάνω όροφο, η κεντρική κρεβατοκάμαρα διαθέτει δική της βεράντα. Το σπίτι διαθέτει ακόμα κελάρι κρασιών, αίθουσα κινηματογράφου, μπαρ,γυμναστήριο.

Η πραγματική πολυτέλεια, βεβαίως, κρύβεται στους εξωτερικούς χώρους με τη απίθανη θέα στη θάλασσα, την τεράστια πισίνα με θαλασσινό νερό, το γήπεδο bocce και τους εξωτερικούς χώρους εστίασης, ενώ η έπαυλη διαθέτει ακόμα στάβλο και εξωτερικό ξενώνα.

Οι φωτογραφίες από τους εσωτερικούς και εξωτερικού χώρους του σπιτιού:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS