CELEBRITIESSHOWBIZΛεά Σεϊντού, η «θεά» του Louis Vuitton

Λεά Σεϊντού, η «θεά» του Louis Vuitton

Απόψε η πρώτη επίσημη εμφάνιση. Χθες κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία για τη συνεργασία της αριστοκράτισσας ηθοποιού για τον γαλλικό οίκο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 30χρονη Παριζιάνα βαθύπλουτη ηθοποιός -η οικονένειά της είναι μία από τις πλουσιότερες της χώρας- γίνεται πρωταγωνίστρια σε οίκο πρώτης γραμμής.

666

Εχουν προηγηθεί οι φωτογραφίες της σε καμπάνιες των ιταλικών οίκων Prada και Miu Miu και του νεοϋορκέζικου Rug & Bone. Και δεν είναι τυχαίο ότι η Λεά Σεϊντού είναι το αγαπημένο κορίτσι των οίκων πρώτης γραμμής, αφού μετά από κάθε δημόσια εμφάνισή της, τα περιοδικά μόδας εκθειάζουν το στυλ της. Το στυλ της είναι νεανικό, λίγο ρετρό, σέξι και πάντα κάπως εναλλακτικό.

555

Αυτό αρέσει στους οίκους ειδικά αν έχουν πίσω τους μια μεγάλη κλασσική παράδοση, την οποία θέλουν να εκμεταλλευτούν από τη μία πλευρά και από την άλλη θέλουν να δείξουν ότι εξακολουθούν να καθορίζουν τις νέες τάσεις. Ενα τέτοιο παράδειγμα είναι φυσικά ο Louis Vuitton, με επικεφαλής σχεδιαστή, εδώ και δύο χρόνια, τον Ιταλό νεωτεριστή Νικολά Γκεσκιέρ (πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Balenciaga).

jaden

«Η Λεά είναι μια πολύπλευρη γυναίκα, ανεξάρτητη και σύγχρονη, που αναμειγνύει τα στιλ και ενσαρκώνει απόλυτα τη γυναίκα Louis Vuitton», διαβάζουμε στο δελτίο τύπου του γαλλικού οίκου για τη συνεργασία.

7777

Οσο για τη Λεά, δήλωσε: «Αισθάνομαι εξαιρετικά υπερήφανη στη σκέψη ότι εκπροσωπώ ένα τέτοιο ισχυρό σύμβολο της γαλλικής κομψότητας, μια εμβληματική φίρμα, της οποίας τα αρχικά είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο. Θαυμάζω βαθύτατα τη δουλειά του Νικολά Γκεσκιέρ και κυρίως το ότι είναι νεωτεριστής. Η αδιάκοπη αναζήτηση του καινούριου είναι ένα στοιχείο που με εντυπωσιάζει».

4444

Κι έτσι πλέον το όνομα της βραβευμένης με Σεζάρ ηθοποιού εντάσσεται στον κατάλογο με τις άλλες πρέσβειρες του οίκου: Μισέλ Γουίλιας, Τζένιφερ Κόνελι, Αλίσια Βίκαντερ και Ντούνα Μπέι. Μέσα στα καθήκοντά της είναι οι φωτογραφίσεις για τις καμπάνιες των ρούχων και των αξεσουάρ καθώς και οι δημόσιες εμφανίσεις σε μεγάλα γκαλά και εκδηλώσεις στις οποίες πρέπει να εκπροσωπείται ο οίκος. Βεβαίως τώρα δεν πρόκειται να τη δούμε στις διαφημίσεις για την καλοκαιρινή κολεξιόν Louis Vuitton – το μοντέλο σ΄αυτές θα είναι o Τζέιντεν Σμιθ, γιος του Γουίλ Σμιθ και της Τζάντα Πίνκετ. Ναι σωστά διαβάσατε! Ο Τζέιντεν φωτογραφήθηκε με φούστα από τη γυναικεία σειρά Louis Vuitton Καλοκαίρι 2016 στην καμπάνια μαζί με τις γυναίκες μοντέλα. Την φωτογραφία ανάρτησε ο Νικολά Γκεσκιέρ στο instragram.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS