CELEBRITIESSHOWBIZLove is in the air: Ζευγάρια της ελληνικής showbiz σε βραδινές εξόδους...

Love is in the air: Ζευγάρια της ελληνικής showbiz σε βραδινές εξόδους τους (εικόνες)

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO! εντόπισε ζευγάρια της ελληνικής showbiz σε βραδινές εξόδους τους και σας παρουσιάζει τα στιγμιότυπα.

Τώνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέβιας 
Φρέσκο ζευγάρι, απολαμβάνουν τον έρωτά τους και τις κοινές εξόδους τους χαρίζοντας χαμόγελα στα φωτογραφικά φλας. Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι μαζί εδώ κι ένα μήνα και προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες μαζί, αλλά και με τους φίλους τους. Την Παραμονή των Χριστουγέννων ήταν καλεσμένοι για ρεβεγιόν στο σπίτι της καλής φίλης τους, Κατρίνας Τσάνταλη, όπου μάλιστα η παρέα απαθανάτισε τη στιγμή με μια «οικογενειακή» φωτογραφία, την οποία ανήρτησαν όλοι στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Τη βραδιά τους τη συνέχισαν στο «BOX», ενώ απέδρασαν για τέσσερις ημέρες στην Αρίστη, στα Ζαγοροχώρια, και επέστρεψαν στην Αθήνα για την Πρωτοχρονιά.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Πάνος Βλάχος 
Ζουν πλέον στις ΗΠΑ, κάνοντας τα πρώτα δειλά βήματα μιας νέας καριέρας, αποφασισμένοι να υπερνικήσουν τις δυσκολίες προσαρμογής σε μια ξένη χώρα και να υλοποιήσουν το όνειρό τους. Για τις γιορτινές ημέρες, ωστόσο, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος επέστρεψαν στην Ελλάδα, για να τις περάσουν κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Την τιμητική τους, φυσικά, είχαν οι φίλοι τους, που είχαν να τους δουν αρκετό καιρό. Ο Πάνος έκανε βόλτες με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ενώ παρακολούθησε και αρκετές θεατρικές παραστάσεις. Την παραμονή των Χριστουγέννων, μαζί με την Ιωάννα –η οποία έχει ανανεωμένο look στα μαλλιά–, και τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Καϊκή, απόλαυσαν το πρόγραμμα του Πάνου Μουζουράκη στο «Άνοδος Live Stage».

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος 
Βιώνουν την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους. Νιόπαντροι, καθώς ο πολιτικός τους γάμος τελέστηκε στις 18 Νοεμβρίου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν, αφού σε λίγο καιρό περιμένουν το παιδί τους – η ηθοποιός διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και φήμες τη θέλουν να περιμένει κοριτσάκι! Πανευτυχείς, λοιπόν, τις γιορτές θέλησαν να τις περάσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα, που χαίρονται με την χαρά τους. Έτσι, μαζί με τη Βάσω Λασκαράκη, τον Μελέτη Ηλία, τη σύζυγό του, Θέμιδα Βουτσινά, και άλλους φίλους τους διασκέδασαν στο bar restaurant «Barsol», στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου γιόρτασαν τα Χριστούγεννα με πολύ κέφι!

Άνθιμος Ανανιάδης – Μαρία-Νεφέλη Γαζή
Το Μάρτιο του 2017 ο Άνθιμος Ανανιάδης είχε αναφερθεί στη σχέση του με τη Μαρία-Νεφέλη Γαζή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε μαζί με τη Μαρία Νεφέλη. Είμαι χαρούμενος, γιατί δεν έχω κάνει ποτέ σχέση μέσα σε δουλειά με συνάδελφο. Ήταν τελείως απρόοπτο. Ερωτευτήκαμε πάνω στη σκηνή. Η χημεία μας είναι πολύ ιδιαίτερη. Είμαστε φίλοι, είμαστε άνετοι, είμαστε ερωτευμένοι! Ένας από τους λόγους που με έκαναν να την ερωτευτώ, είναι η γενναιότητά της. Είναι μόλις 19 ετών και κάθε μέρα εξελίσσεται. Όταν είμαι με μια γυναίκα, θέλω να την κάνω να νιώθει πριγκίπισσα. Η κοπέλα μου είναι η απόλυτη πριγκίπισσα». Όπως φαίνεται, η σχέση αυτή απέκτησε ήδη στέρεες βάσεις, φήμες μάλιστα επιμένουν πως θα έχει την αναμενόμενη εξέλιξη, καθώς λέγεται πως η Μαρία-Νεφέλη Γαζή διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Τις γιορτινές ημέρες το αγαπημένο ζευγάρι διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο «Φωταέριο», με το πρόγραμμα του Γιάννη Πλούταρχου και του Ηλία Βρεττού.

Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης 
Άλλος ένας από τους καλλιτεχνικούς έρωτες που γεννήθηκαν στο πλατό και έχουν αντέξει και εκτός είναι αυτός που συνδέει την Ευγενία Σαμαρά και τον Γιάννη Ποιμενίδη. Οι δυο τους ποτέ δε διαφήμισαν τη σχέση τους, ούτε όμως την έκρυψαν. Στις γιορτές, ανήμερα της ονομαστικής γιορτής της ηθοποιού, διασκέδασαν μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Κατρίνα Τσάνταλη, τον Σπύρο Σαμοΐλη και καλή παρέα στο «BOX», όπου εμφανίζονται η Τάμτα και ο καλός τους φίλος, Χρήστος Μάστορας, frontman του συγκροτήματος Μέλιssεs. Το ζευγάρι, με κομψό outfit, όπως προστάζουν οι γιορτινές ημέρες, χάρισε ένα πλατύ χαμόγελο στο φωτογραφικό φακό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS